MEGTAGADTÁK A MUNKÁT A MIGRÁNSOK, MERT ŐK MERKEL VENDÉGEI

MEGTAGADTÁK A MUNKÁT A MIGRÁNSOK, MERT ŐK MERKEL VENDÉGEI
loading...

Megtagadták a munkát a migránsok, mert ők „Merkel vendégei”

Hát…igen. A vendégeket valóban nem illik dolgoztatni, mondhatnánk viccesen. De sajnos az alábbi eset nem annyira vicces.
A város vezetése jó szándékkal fordult feléjük, de rosszul sült el a dolog.

Mára már mindenhol egyre nagyobb problémákat szül a migránshelyzet, de talán leginkább Németország az, ahol kezdenek elfajulni a dolgok.

loading...

Már arról is lehetett hallani, hogy néhány Német család Oroszországba menekült, mert félnek a migránsoktól, és az is gyakori, hogy a Német családok nálunk terveznek új jövőt, természetesen leginkább a Balaton körül.

Nem is olyan régen, még Németország nagy része a bevándorlók mellett volt, azonban mára ez már megfordult, és tüntetéseket szerveznek, valamint az ország végét jósolják.

A Német kormány ennek ellenére marad az eddigi álláspontjánál, és továbbra is befogadja a migránsokat.
Most pedig ismét okot adtak arra a bevándorlók, hogy a Német közösség ellenük forduljon, hiszen munkát ajánlottak nekik, ők azonban visszautasították azt, azzal érvelve, hogy ők Merkel vendégei, és nekik nem kell dolgozniuk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eset Waldenburgban történt, ahol a város vezetése segítőkész módon munkát ajánlott a városba költöző bevándorlóknak, de azoknak kevés volt az érte járó pénz és ezért kijelentették, hogy ők nem hajlandók dolgozni.

A városban úgy gondolták, hogy egy beilleszkedési programot indítanak a menekülteknek, abból a célból, hogy a Német állampolgárok is könnyebben elfogadják őket. Úgy gondolták, hogy ha a Németek látják azt, hogy a migránsok dolgoznak, akkor kevésbé félnek majd tőlük, és könnyebben megbarátkoznak velük és befogadják őket.

Ez azonban fordítva sült el.
A migránsok először még nekiláttak a munkának, de utána háborogni kezdtek és magasabb órabért kértek. Azonban ezt a város anyagilag nem bírta volna el.

A migránsok végül nagyképűen azzal álltak elő, hogy ők azért nem dolgoznak, mert ők Merkel vendégei és a vendégeknek nem kell dolgozniuk.

Állítólag szerették volna eltitkolni az esetet, hogy ez ne szüljön újabb konfliktusokat, azonban végül úgy döntöttek, hogy mégis elmondják a médiának, hogy mi történt. Forrás

Read previous post:
700 KILÓ ROMLOTT HÚST FOGLALTAK LE EGY BÉKÉSI ÜZEMBEN
700 KILÓ ROMLOTT HÚST FOGLALTAK LE EGY BÉKÉSI ÜZEMBEN

Több mint 700 kiló húst foglaltak le egy Békési üzemben. Az üzemnek nem is volt engedélye húst árulni. Az ellenőrök...

UFO-T VIDEÓZTAK A HOLDNÁL?
UFO-T VIDEÓZTAK A HOLDNÁL?

UFO-t videóztak a Holdnál? Érdekes felvétel. Mostanában egyre több UFO-s videó kerül fel az internetre. Persze később kiderül, hogy a...

Close