MEGTAGADTÁK A MUNKÁT A MIGRÁNSOK, MERT ŐK MERKEL VENDÉGEI

MEGTAGADTÁK A MUNKÁT A MIGRÁNSOK, MERT ŐK MERKEL VENDÉGEI

Megtagadták a munkát a migránsok, mert ők „Merkel vendégei”

[good_old_share]

Hát…igen. A vendégeket valóban nem illik dolgoztatni, mondhatnánk viccesen. De sajnos az alábbi eset nem annyira vicces.
A város vezetése jó szándékkal fordult feléjük, de rosszul sült el a dolog.

Mára már mindenhol egyre nagyobb problémákat szül a migránshelyzet, de talán leginkább Németország az, ahol kezdenek elfajulni a dolgok.

loading...

Már arról is lehetett hallani, hogy néhány Német család Oroszországba menekült, mert félnek a migránsoktól, és az is gyakori, hogy a Német családok nálunk terveznek új jövőt, természetesen leginkább a Balaton körül.

Nem is olyan régen, még Németország nagy része a bevándorlók mellett volt, azonban mára ez már megfordult, és tüntetéseket szerveznek, valamint az ország végét jósolják.

A Német kormány ennek ellenére marad az eddigi álláspontjánál, és továbbra is befogadja a migránsokat.
Most pedig ismét okot adtak arra a bevándorlók, hogy a Német közösség ellenük forduljon, hiszen munkát ajánlottak nekik, ők azonban visszautasították azt, azzal érvelve, hogy ők Merkel vendégei, és nekik nem kell dolgozniuk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az eset Waldenburgban történt, ahol a város vezetése segítőkész módon munkát ajánlott a városba költöző bevándorlóknak, de azoknak kevés volt az érte járó pénz és ezért kijelentették, hogy ők nem hajlandók dolgozni.

A városban úgy gondolták, hogy egy beilleszkedési programot indítanak a menekülteknek, abból a célból, hogy a Német állampolgárok is könnyebben elfogadják őket. Úgy gondolták, hogy ha a Németek látják azt, hogy a migránsok dolgoznak, akkor kevésbé félnek majd tőlük, és könnyebben megbarátkoznak velük és befogadják őket.

Ez azonban fordítva sült el.
A migránsok először még nekiláttak a munkának, de utána háborogni kezdtek és magasabb órabért kértek. Azonban ezt a város anyagilag nem bírta volna el.

A migránsok végül nagyképűen azzal álltak elő, hogy ők azért nem dolgoznak, mert ők Merkel vendégei és a vendégeknek nem kell dolgozniuk.

Állítólag szerették volna eltitkolni az esetet, hogy ez ne szüljön újabb konfliktusokat, azonban végül úgy döntöttek, hogy mégis elmondják a médiának, hogy mi történt. Forrás

Facebook hozzászólások