VÉGLEG LEKAPCSOLJA A NASA AZ ISS ÉLŐ ADÁSAIT

VÉGLEG LEKAPCSOLJA A NASA AZ ISS ÉLŐ ADÁSAIT

A NASA végleg lekapcsolja az ISS élő adásait.

[good_old_share]

Rossz hírt kaptak azok, akik szívesen nézték online-ban az ISS adásait. Többet már nem nézhetjük, hogy mi történik az űrállomáson.
A NASA évek óta működtet az ISS-en, ismertebb nevén a Nemzetközi Űrállomáson egy kamerát, ami élőben közvetíti, hogy mi történik az Űrállomáson.

A NASA azért kezdte el az egészet üzemeltetni, mert sejtették, hogy emberek milliói lehetnek kíváncsiak arra, hogy milyen is lehet odakint az űrben, és valószínűleg sokan néznék.

loading...

Ebben igazuk is lett, hiszen rengeteg ember követte az élő adást minden egyes nap, és szinte sosem volt olyan, hogy ne lett volna egyetlen nézője sem az élő adásnak.

Természetesen az amatőr UFO kutatók is rendszeresen nézték az adást arra várva, hogy hátha felbukkan egy azonosítatlan repülő tárgy az ISS körül.

Korábban rengeteg hír jelent meg arról, hogy ilyen-olyan idegen tárgyakat láttak megjelenni az Űrállomás körül, és rengeteg videó is felkerült az internetre, ráadásul sokszor előfordult az, hogy amint megjelentek az ismeretlen tárgyak, a NASA azonnal kikapcsolta az adást.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ezekkel az esetekkel kapcsolatban rengetegen keresték fel a NASA-t és magyarázatot kértek arra, hogy mik voltak azok a bizonyos tárgyak. Természetesen a NASA leginkább nem válaszolt a kérdésekre, és csak nagyon ritka esetekben küldött választ a nézőinek.
A NASA végül úgy döntött, hogy most végleg leállítja az élő adásokat, és nem engedi többé, hogy az emberek figyelemmel kísérjék azt, hogy mi folyik a Nemzetközi Űrállomáson.

A szavazás után a cikk folytatódik!

Te hiszel az idegen (földön kívüli) értelmes élet létezésében?

Megnézem az eredményeket

Betöltés ... Betöltés ...

A NASA azzal magyarázta az esetet, hogy sajnos rengeteg ember vette fel az élő adásokat, majd odaszerkesztett egy UFO-t, és aztán kiadta mintha az igazi felvétel lenne.

Az ilyen emberek miatt pedig rengeteg megkeresés érkezett hozzájuk, amikre természetesen nem válaszoltak, később pedig ezért szidták őket, és az UFO hívők azt gondolták, hogy ez bizonyítja azt, hogy tényleg ott vannak a földönkívüliek.

A NASA emberei ezért úgy döntöttek, hogy bár sokan tényleg azért nézik a videókat, mert kíváncsiak, hogy mi történik az űrállomáson, mégis lekapcsolják az élő közvetítéseket, mert sajnos a csalók rengeteg gondot okoznak nekik.
Természetesen most is akadnak olyanok, akik szerint ez hazugság, és csakis azért állítják le, hogy az földönkívüliek még szabadabban járhassanak arrafelé.

Facebook hozzászólások