15 HÓNAPOT TÚLÉLT A TENGEREN, AZTÁN BEPERELTÉK, MERT ÁLLÍTÓLAG EVETT A TÁRSÁBÓL

15 HÓNAPOT TÚLÉLT A TENGEREN, AZTÁN BEPERELTÉK, MERT ÁLLÍTÓLAG EVETT A TÁRSÁBÓL

Egy férfi több mint egy évig hánykolódott a tengeren, sikeresen túlélte, majd egy váratlan dolog történt.

[cn-social-icon]

Mindenki örült a férfi visszatérésének, és elképesztőnek tartotta, hogy 15 hónapot túlélt a tengeren. A férfivel kihajózott egy barátja is, aki sajnos meghalt, és visszatérése után, a halott társa családja beperelte.

A férfit azért perelték be, mert állítólag evett a halott társából, és a család most kártérítést kér.

A 36 éves Mexikói férfi kihajózott társával, hogy halásszanak. A útnak indulásnál még nem is sejtették, hogy mi vár rájuk. A hajójukkal egy hatalmas vihar közepébe kerültek, és a vihar miatt minden kommunikációs és navigációs rendszer tönkrement, és az életük is nagy veszélybe került.

loading...

Mivel a navigációs rendszerek nem működtek, ezért fogalmuk sem volt arról, hogy pontosan hol is vannak. Így csak annyit tudtak tenni, hogy megpróbálnak életben maradni. A két férfi hosszú hetekig túlélte a tengeren, halakra és madarakra vadásztak, a folyadékot pedig esővízből, és tengeri teknősök véréből pótolták.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A fiatalabbik férfi azonban pár hónap után megbetegedett, és nem tudott enni. Egyértelműen tudták, hogy meg fog halni, és halála előtt megeskette a társát, hogy nem eszik a testéből, amire társa meg is esküdött, és állítólag be is tartotta azt. A halott férfi családja azonban nem így gondolja.

A férfi 15 hónapot töltött a tengeren, majd visszatérése után azt mondta, hogy tartotta magát az eskühöz és nem evett a társából. Elmondta, hogy a férfi halála után napokat töltött a testel a hajón, és beszélt is hozzá, úgy érezte kezd megőrülni. Egy hét után azonban rájött, hogy mit is csinál és a testet a tengerbe dobta.

A férfi egy Marshall szigeteken élő házaspárnak köszönheti az életét, és egy könyvet is megírt, ami 438 címmel októberben jelent meg.  A férfit viszont most egykori társa családja beperelte, arra hivatkozva, hogy a férfi biztosan evett a társából és azért dobta a tengerbe a testet, hogy eltűntesse a bizonyítékot.

A család most egy millió dollár kártérítést követel.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások