A NASA HIEROGLIFÁKAT TALÁLT A MARSON?

A NASA HIEROGLIFÁKAT TALÁLT A MARSON?

A NASA HIEROGLIFÁKAT TALÁLT A MARSON?

[cn-social-icon]

Újabb fotók érkeztek a Marsról.

 

A képek egészen meghökkentőek. A fotók alaposabb tanulmányozása közben többen is hieroglifákhoz hasonlatos ábrákat véltek felfedezni a marsi kövekbe vésve.

De ilyenkor felmerül a kérdés: vajon hogyan kerülhettek oda? Vagy azok csak a véletlen szüleményei lennének?Ha megnézzük ezt a nagyítást, valóbban úgy tűnhet, mintha az egyik sziklán található faragás kis emberalakot ábrázolna. Ehhez az ábrázoláshoz ráadásul megdöbbentően hasonlítanak az ókori, ember alkotta bevésések.

A választ természetesen mi nem tudhatjuk, de ne feledjük, hogy a NASA nemrég bejelentette, hogy folyékony sós vizet talált a Marson.

loading...

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A vörös bolygót rengeteg titok övezi. Korábban írtunk arról, hogy egy titokzatos gömbre bukkantak a Marson, és ennek okán a tudósok tanácstalansága tovább erősödött. Már számtalan cikkben foglalkoztunk ezzel a titokzatos bolygóval. Ha IDE KATTINTASZ, akkor rengeteg érdekességet olvashatsz a vörös bolygóról.A témával kapcsolatban született néhány érdekes hozzászólás is. A teljesség igénye nélkül:

Vagy már szétgyaláztuk a Marsot, és jött a föld. Az ember a föld rákja. Ha így haladunk…

Vizet, hieroglifát, olajat, pizzás dobozt találnak a MARSON. De arról, hogy az ISIS kiképzőtábor hol van, arról fogalmuk sincs. [poll id=”2″] [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások