EZZEL A MÓDSZERREL, A BABA AZONNAL ABBAHAGYJA A SÍRÁST

EZZEL A MÓDSZERREL, A BABA AZONNAL ABBAHAGYJA A SÍRÁST
loading...

Ez lenne a legtutibb módszer a sírás megszüntetésére?

[cn-social-icon]

Ha van gyerek a családban, akkor ezt mindenképpen érdemes megnézni, esetleg kipróbálni is.

Bizonyára sok olvasónknak van gyereke, esetleg még egy baba is akad a családban. De ha a gyerekek már fel is nőttek, azért biztosan emlékeznek még arra, amikor éjszakákon át nem tudtak aludni a babasírástól.

Persze ez teljesen természetes, és nincs is vele semmi baj, hiszen a babák csak így tudják a tudtunkra adni, hogy valami nincs rendben. Azonban nagyon sok olyan videó található a neten, ami bemutatja azt, hogy hogyan lehet megszüntetni a babák sírását.

loading...

Persze ezek a „tuti” módszerek általában az emberek nagy részénél nem működnek. Azonban egy orvos, most talán tényleg megtalálta azt a bizonyos tuti módszert.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez az orvos pedig Dr Robert Hamilton.

Dr Robert Hamilton nagyon híres lett a Youtube-on ennek a videónak köszönhetően, és már több mint 16 millióan látták.

Amerikában gyerekorvos már 30 éve, és azzal vált híressé, hogy saját technikájával rögtön elcsendesíti a síró csecsemőket.

Ezt a bizonyos technikát „Hold”-nak nevezte el, hogy miért az a videóból kiderül. Az orvos régóta alkalmazza ezt a technikát, és mára már a szülők is, és állítólag tényleg nagyon hatásos.

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Read previous post:
A NASA HIEROGLIFÁKAT TALÁLT A MARSON?
A NASA HIEROGLIFÁKAT TALÁLT A MARSON?

A NASA HIEROGLIFÁKAT TALÁLT A MARSON? [cn-social-icon] Újabb fotók érkeztek a Marsról.   A képek egészen meghökkentőek. A fotók alaposabb...

15 HÓNAPOT TÚLÉLT A TENGEREN, AZTÁN BEPERELTÉK, MERT ÁLLÍTÓLAG EVETT A TÁRSÁBÓL
15 HÓNAPOT TÚLÉLT A TENGEREN, AZTÁN BEPERELTÉK, MERT ÁLLÍTÓLAG EVETT A TÁRSÁBÓL

Egy férfi több mint egy évig hánykolódott a tengeren, sikeresen túlélte, majd egy váratlan dolog történt. [cn-social-icon] Mindenki örült a...

Close