A JAPÁN TUNINGAUTÓKNÁL NINCS FURÁBB

A JAPÁN TUNINGAUTÓKNÁL NINCS FURÁBB

Ebben a videóban megnézhetjük, a Japán autós felvonulás legbizarabb autóit.

[cn-social-icon]

A Japánok sok tekintetben furcsák az Európaiak számára. Persze ezt nem sértegetésből írjuk, csak egyszerűen köztudott, hogy teljesen eltérnek a kultúráink és a szokásaink is, ezért vannak olyan dolgok, amiket egy Európai nem igazán érthet, de a Japánok számára ez teljesen normális, és persze ez fordítva is igaz.

Így vagyunk például ezekkel a tuningautókkal is, amik ugyan szépek, de mégis elég szokatlanok, és nem vagyunk ezzel egyedül.

Japánban megtartották az autós felvonulást, ahol a sofőrök megmutathatták, hogy ők hogyan tuningolták fel kedvenc gépüket. Bizony első ránézésre ugyan szépek az autók, mégis van néhány dolog, amik teljesen eltérnek a megszokottól, és pontosan ezért is érdekesek ezek a kocsik.

loading...

Az autók egy része színükben is furcsa, habár ezzel nincs is semmi gond, hiszen akkor jó egy tuningautó, ha egyedi. A kinézetük viszont annál furább. Sok autónál a kipufogó ugyanis körülbelül két méter magasan van, vagy egyszerűen csak kiáll a motorháztetőből. A legfurább viszont az elhúzott orr, és az oldalsó szárnyak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kérdésünk tehát a következő: A már megszokott tuningautók néznek ki jobban, vagy ezek a kissé szokatlan Japán autók?

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások