ÉRTESÍTÉS A SZÜLŐKNEK! ISMÉT GYERMEKEKET RABOLNAK

ÉRTESÍTÉS A SZÜLŐKNEK! ISMÉT GYERMEKEKET RABOLNAK.
loading...

OSZD MEG! FELHÍVÁS A SZÜLŐKHÖZ! VIGYÁZAT! MAGYAR FIATALOKAT RABOLNAK EL AZ EMBERKERESKEDŐK!

[cn-social-icon]

A Magyar fiatalok nagyon komoly veszélyben vannak!

 

Egyre inkább beigazolódni látszik az a szörnyű jelenség, amelyről már korábban számos alkalommal írtunk.Jó néhány internetes lap beszámolt arról, hogy emberkereskedők jól összehangolt módszerrel Magyar fiatalokat rabolnak el, és külföldön árulják őket, vagy erőszakkal és más módszerekkel veszik rá arra, hogy videókban szerepeljenek, és kiszolgálják azok vágyait is, akik hajlandóak ezért pénzt fizetni az emberkereskedőknek.

Korábban már mi is megírtuk a döbbenetes tényt, miszerint ÉVENTE EGY KISVÁROSNYI GYERMEK TŰNIK EL HAZÁNKBAN, de ezt a tényt most a friss EUROPOL adatok is alátámasztják.

A jól szervezett, és technikai eszközökkel is felszerelt embercsempész, és emberkerekedő bandák leginkább a 14-23 éves lányokat és fiúkat ragadják el.

loading...

A hazánkból elragadott fiatalokkal kapcsolatos friss adatok megdöbbentőek. A kimutatás szerint már minden ötödik áldozat magyar volt a 2009 és 2013 –as évek között. (ebben a kutatási eredményben még nem szerepel a 2014-es esztendő)!

Az EUROPOL adatsora kitér arra is, hogy az emberkereskedők jellemzően Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Baranya megyéből "szedik" az áldozataikat, de felkészülhetünk arra is, hogy az ország bármely részén felbukkanhatnak, és gyermekeket rabolhatnak.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A lap beszámolója szerint a mélyszegénységben élő családokat is megkörnyékezik az emberkereskedők, hogy a családban élő kiszemelt áldozatukat megszerezzék. Így manapság már az sem ritka, hogy a nélkülözésben élő családok maguk adják el gyermekeiket, hogy aztán az itthon maradottak meg tudjanak élni.A lap arról is beszámolt, hogy az embercsempészek a szökést, akárcsak az engedetlenséget könyörtelenül megtorolják. Az engedetlen, vagy korábban megszökött, de ismét az emberkereskedők karmaiba került áldozatukat azzal fenyegetik meg, hogy az otthon maradt családjukkal végeznek.

Kérjük, hogy osszátok meg ezt a cikket, hogy minél többen tudjanak ezekről a tényekről. Bízunk benne, hogy nagyobb odafigyeléssel nagyrészt elkerülhető és megakadályozható az emberrablók terve.

Forrás [cn-social-icon]

Read previous post:
"KIRAKHATJÁK AZ EU-BÓL AZOKAT AZ ORSZÁGOKAT, AHOL A SZÉLSŐJOBB KERÜL HATALOMRA"
“KIRAKHATJÁK AZ EU-BÓL AZOKAT AZ ORSZÁGOKAT, AHOL A SZÉLSŐJOBB KERÜL HATALOMRA”

Kirakhatják az EU-ból azokat az országokat, ahol egy szélsőjobboldali kormány kerül hatalomra. [cn-social-icon] Nyilatkozta a Francia elnök. Az elnököt egy...

EZ SOHA NE LEGYEN MELLETTED AZ ÁGYBAN!
EZ SOHA NE LEGYEN MELLETTED AZ ÁGYBAN

EZ SOHA NE LEGYEN MELLETTED AZ ÁGYBAN [cn-social-icon] Nem is hinné az ember, de a mobiltelefonok rengeteg tűzesetet okoznak.  ...

Close