ESZTERGOMBAN BEÉGTEK A TRAFIKRABLÓK

ESZTERGOMBAN BEÉGTEK A TRAFIKRABLÓK

Esztergomban három férfi szeretett volna trafikot rabolni, de inkább vicces lett, mint ijesztő.

[cn-social-icon]

Persze a trafikos kissé megijedhetett, de senkinek sem esett semmi baja.

A biztonsági kamera felvételei alapján az egész eset inkább hasonlított egy vígjátékra, mint egy komoly rablási kísérletre.

A három férfi, maszkkal a fején besétált a trafikba, az egyiküknél pedig volt egy fegyvernek látszó tárgy is. Ezután az egyikük közölte a trafikossal, hogy pénzt kérnek, mire a trafikos csak annyit mondott nekik, hogy nem ad pénzt. A három férfi ezután gyorsan megfordult és kisétáltak.

loading...

A „fegyveres” férfi 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú. Lezser fazonú sötétszürke színű kabátot és sötét színű nadrágot, cipőt és kesztyűt viselt, fiatalnak tűnt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Társa hasonló magasságú, szintén átlagos testalkatú férfi, aki ugyancsak sötét színű kabátot és nadrágot, valamint sötét színű sportcipőt viselt. A harmadik férfi a másik kettőnél néhány centiméterrel alacsonyabb, normál testalkatú. Ő világos színű melegítőfelsőt, sötét színű, oldalán csíkos melegítőnadrágot, világos színű sportcipőt és kesztyűt viselt.

A rendőrök pedig egy negyedik férfit is keresnek, akit tanúként szeretnének kihallgatni, ő a rablás előtt volt bent a boltban. Egy 20-25 év körüli, 175 centiméternél alacsonyabb, átlagos testalkatú, sötétbarna hajú fiú.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások