DURVA ÁTVERÉS, SZELLEMEKKEL RIOGATTÁK AZ INGATLANOSOKAT

Durva átverés

Egy durva átverést láthatunk, amiben ingatlanosokat szívattak meg.

[cn-social-icon]

Szellemekkel viccelődni elég szemét dolog, azoknak pedig pláne nem vicces, akik éppen átélik azt.

Egy enfieldi (Észak-London) házba meghívtak néhány szakembert, hogy eladás előtt értékbecslést kérjenek tőlük. Rose néni, a tulajdonos várja őket, aki elmeséli, hogy azért szeretne túladni az ingatlanon, mert testvére nemrég ott, az épületben halt meg.

Az ingatlanügynökök pedig munkához látnak, és elkezdik felmérni a lakás értékét. Viszont egyre kellemetlenebbül érzik magukat, hiszen a lakásban folyamatosan furcsa dolgok történnek.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Leesik pár doboz, magától megnyitódik a csap, és még hasonló dolgok történnek körülöttük.

Az ingatlanosok persze hamar frászt kapnak, hiszen a szívatás egyre durvább.

Szóval ha szeretnénk egy jó átverős videót látni, akkor ezt mindenképp érdemes megnézni.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások