AZT HITTE HOGY SZÍVATÁS, DE TÉNYLEG EGY HATALMAS PÓK VOLT A ZUHANYBAN

AZT HITTE HOGY SZÍVATÁS, DE TÉNYLEG EGY HATALMAS PÓK VOLT A ZUHANYBAN
loading...

Horror sztori

[cn-social-icon]

Bizony a srácnak nem volt könnyű estéje.

Mitől fél a legtöbb ember? Persze, a haláltól… de mi egy sokkal egyszerűbb dologra gondoltunk ennél. Zuhanás? igen, az is, de még egyszerűbb. Kígyók, pókok?

Na igen a pókok. A pókok olyan állatok, amiktől a legtöbb ember nemcsak hogy fél, de egyenesen halálra rémül, ha meglát egyet, még az egészen kicsiktől is. Na de mivan akkor, ha az a pók nem kicsi, és mégcsak nem is közepes, hanem egy hatalmas madárpók szerűség?

loading...

Nos, ez történt Levis Brown-al egy londoni lakásban.

A történet röviden annyi, hogy Levis beköltözött egy Londoni lakásba, ahol este egy hatalmas pókot vett észre a zuhanytálcában. Persze először azt hitte, hogy egy szívatás, és hogy a barátnője tette be a „műpókot” a zuhanytálcába, hogy Levis majd megijedjen.

A srác ott is hagyta a pókot, és megvárta, hogy a barátnője hazaérjen. Nagyjából húsz perccel később a barátnője meg is érkezett a lakásba, és persze Levis közölte vele, hogy ő ugyan nem ijedt meg a műpóktól a fürdőben, és őt nem lehet így megszívatni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Azonban, mivel hogy a lánynak fogalma sem volt arról, hogy miről beszél a barátja, így a srác bevitte a fürdőbe a lányt, hogy megmutassa neki a „műpókot, amit ő tett oda (mármint a lány)”

Ám ekkor észrevette a srác, hogy bizony az a pók már nem ott van ahol eddig, ugyanis egy pár centit már haladt a kis hamis, és itt jött a felismerés, hogy az igazából egy hatalmas IGAZI pók ott a tálcában.

Aztán persze bepánikoltak, és azt tették, amit minden mai fiatal tenne. Lefotózták a pókot, majd feltették Facebookra, ahol segítséget kértek, hogy ez milyen pók lehet.

Miután senki sem tudott értelmes választ adni a posztra, Levisben tudatosult, hogy ezt a harcot magának kell megvívnia a nyolclábú ellen. Először megpróbálta agyonnyomni, a zuhanytálca dugójával, de ez nem jött be, és mivel hogy a pók rögtön menekülni kezdett, ezért gyorsan kellett cselekednie.

Így hát megfogott egy törölközőt, és teljes testel rávetődve elkapta vele a pókot, majd kirohant az utcai szemeteshez és kidobta azt.

Természetesen nem merte megnézni, hogy él-e még a pók vagy sem, szóval a környékbeliek valószínűleg nem túl nyugodtak mostanában.

Használt személygépkocsi, eladó ingatlan, otthon végezhető munka, olcsó mobiltelefon, eladó laptop…stb. Ingyen apróhirdetések. Add fel te is a hirdetésed! KATTINTS!

Read previous post:
EGY HARVARDI IDEGSEBÉSZ BESZÉLT A HALÁL UTÁNI ÉLETRŐL
EGY HARVARDI IDEGSEBÉSZ BESZÉLT A HALÁL UTÁNI ÉLETRŐL

Egy Harvardi idegsebész beszélt a halál utáni életről. Érdekes beszámoló, amit érdemes elolvasni. Mióta csak létezik az emberiség, azóta foglalkoztatja...

A TÖMEG MÁR HÖMPÖLYÖG EURÓPA FELÉ SUTTYOMBAN RÁNK TOLJÁK A MIGRÁNSOKAT.
A TÖMEG MÁR HÖMPÖLYÖG EURÓPA FELÉ! SUTTYOMBAN RÁNK TOLJÁK A MIGRÁNSOKAT

A TÖMEG MÁR HÖMPÖLYÖG EURÓPA FELÉ SUTTYOMBAN RÁNK TOLJÁK A MIGRÁNSOKAT [cn-social-icon] A NetCeleb beszámolt róla, hogy készültséget rendeltek el...

Close