EGY GEPÁRDKÖLYÖK LETT A MEGMENTETT KUTYA LEGJOBB BARÁTJA

EGY GEPÁRDKÖLYÖK LETT A MEGMENTETT KUTYA LEGJOBB BARÁTJA

Egy nagyon aranyos videóra bukkantunk a neten.

[cn-social-icon]

Egy menhelyi kutya, és egy gepárdkölyök barátságáról szól, akik egymást tanítják.

Elválaszthatatlan barátot lettek egymással a Kumbali nevű gepárd és Kago a menhelyi labrador keverék. A kutyát azért tettég a gepárdkölyök mellé, mert a gepárdot kiskorában el kellett venniük az anyjától, és így Kago volt az, aki segített neki megismeri az őt körülvevő világot.

A Kumbali nevű kisgepárdot, már születése után elvették az anyjától, mert nem tudta volna felnevelni a három kicsit, így az állatkert gondozói cumisüvegből etették, és saját maguk gondozták a gepárdkölyköt.

loading...

Az anyjához azonban már később sem kerültetett vissza, így kellett neki egy társ, aki megmutatja neki az őt körülvevő világot. Úgy döntöttek, hogy egy kutyát tesznek Kumbali mellé, méghozzá egy menhelyről befogadott kutyust, ő lett Kago, a labrador keverék.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És a két állat elválaszthatatlan barát lett. Egyébként kiderült, hogy az állatkerteknél ez már régóta szokás, hogy az egyedül lévő állatokhoz, adnak egy társak, és nagyon hasznos módszer, hiszen így könnyebben felfedezik a világot.

A két jó barát vidáman játszadozik.

Facebook hozzászólások