A TE MOBILOD IS BE VAN POLOSKÁZVA? NÉZD MEG!

loading...

A TE MOBILOD IS BE VAN POLOSKÁZVA? NÉZD MEG! (Csak saját felelősségre!)

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Poloska a Samsung GALAXYSS és más telefonokban.

 

Már számtalan cikkben foglalkoztunk azzal, hogy a kormányok, a hatóságokon keresztül milyen módszerekkel igyekeznek megszerezni az emberek személyes információit.

Azt eddig is tudtuk, hogy a mostani okostelefonok alkalmasak arra, hogy „minden lépésünkről” pontos információt közöljenek –meghatározva az aktuális tartózkodási helyünket, és azt is, hogy korábban merre jártunk. Arra is alkalmasak ezek a készülékek, hogy távolról bekapcsolja valaki a kamerájukat, vagy éppen a tulajdonosa tudta nélkül a telefon környezetében lévő beszélgetésbe belehallgassanak a „beavatottak”.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/
Eddig sokan úgy védekeztek ez ellen, hogy egyszerűen kikapcsolták a készüléket, ha éppen fontos megbeszélésen vettek részt, vagy esetleg kivették a telefon akkumulátorát.

Az alábbi videó bemutatja, hogy ez sem volt célravezető megoldás.

loading...

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

Szólj hozzá

Hozzászólás