NETES SZTÁR LETT A KÉT RÉSZEG FIATAL, MERT MEGAKADÁLYOZTAK EGY RABLÁST

NETES SZTÁR LETT A KÉT RÉSZEG FIATAL, MERT MEGAKADÁLYOZTAK EGY RABLÁST

Ez is egy ékes példa arra, hogy soha nem tudhatjuk azt az utcán, hogy éppen mibe futhatunk bele. Internetes sztár lett a két Ausztrál fiatal, mert megakadályozták az egyik hamburgerező kirablását.

[cn-social-icon]

A két részeg fiatal éppen arra jártak amikor észrevették, hogy ki akarják rabolni a hamburgerest.

„Mi kell egy jó péntek estéhez? Sör, haverok, röhögés. Ja… meg úgy mellékesen elcseszni egy hamburgerező kirablását. Érdekes este volt, ennyit mondhatok” Írta Kane Wiblen, aki nem mindennapi kalandba keveredett a haverjával, James Ross-Munroval egy benzinkút mellett, január 22-én éjjel.

Kane poénból kezdett el videózni, mikor James megbotlott és leszakadt a strandpapucsa. Aztán észrevettek egy fehér sportkocsit, ami a kihalt autóspihenőben egy hamburgerező mellett állt meg.

loading...

A fehér sportkocsiból kipattant két fickó, és berohantak a hamburgeresbe. A srácok ekkor vették észre, hogy bizony éppen egy hamburgeres kirablásának a szemtanúi. Ekkor a két részeg srác odasietett az autóhoz, és James észrevette, hogy a rablók a kocsiban hagyták a slusszkulcsot, valószínűleg a gyorsabb menekülés reményében.

Azonban ez rossz döntés volt, ugyanis James kivette a kulcsot, aztán a bolt elé rohantak, és kiabálni kezdtek, hogy hívják a zsarukat. Ekkor a két rabló azonnal kirohant a hamburgerezőből és bepattantak az autóba, azonban a kulcs nem volt ott. A sofőr rögtön észrevette hogy gond van, így kipattant az autóból és menekülni kezdett, azonban a társának ez nem igazán tűnt fel, és ő még ottmaradt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

James közben odarohant az autóhoz, és néhányszor megütötte a másik rablót, aztán ő is kiszállt a kocsiból és elmenekült a helyszínről.

 „Sajnos elmenekültek, mert túl kövér vagyok” Mondta James az egyik hírcsatornának. Aztán a srácok természetesen kaptak egy ingyen hamburgert a gyorsétteremtől, amit nagy örömmel el is fogyasztottak, aztán valószínűleg ment tovább az este. Kane videóját pedig már több mint két millióan látták, és rengetegen gratuláltak neki, valamint a Rendőrség is megköszönte.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások