EZZEL AZ ÖTLETTEL NEM LENNÉNEK REPÜLŐ KATASZTRÓFÁK

EZZEL AZ ÖTLETTEL NEM LENNÉNEK REPÜLŐ KATASZTRÓFÁK
loading...

Egy rendkívül egyszerű, és könnyen kivitelezhető megoldással egyre közelebb állunk ahhoz, hogy megelőzzük, vagy megakadályozzuk a repülő katasztrófákat.

[cn-social-icon]

Rengetegen haltak meg eddig a repülő balesetek miatt. Most egy Orosz feltaláló megtalálhatta a megoldást arra, hogy ez hogyan lehet elkerülhető.

Az Orosz feltaláló szerint a megoldás egyszerű, csak a kivitelezés nehéz. Egy lecsatolgató utasteren gondolkodik, a videóban meg is nézhetjük a működését. Egyébként egy hasonló megoldások gondolkodik az Airbus is.

loading...

Ez a magoldás nem új, legfeljebb eddig csak más területen használták. (Űrkutatás-leszállóegység). A lecsatolódó utastér működése egyszerű. (És be kell vallanunk, hogy nem értjük azt, hogy a szakembereknek miért nem jutott ez előbb az eszükbe)

Amennyiben a repülő felszálláskor, leszálláskor, vagy útközben vészhelyzetbe kerül, a gép törzse leválna, majd a tetőbe épített hatalmas ejtőernyőknek köszönhetően szép lassan ereszkedne a föld felé. A feltaláló az egészet úgy alakítaná ki, hogy az utasok poggyászát is sikerüljön megmenteni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Szerinte az emberek 95 százaléka szívesen utazna egy ilyen gépen, és még akár többet is fizetnének érte, azonban az még nem tisztázott, hogy a pilótákkal mi történne, ha leválna az utastér. Ezen kívül sokan azt mondják, hogy a gép stabilitása is romlana egy ilyen utastérrel.

Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
FELSZÁMOLT EGY PÉKÜZEMET A NÉBIH - VIDEÓ
FELSZÁMOLT EGY PÉKÜZEMET A NÉBIH – VIDEÓ

Most egy Fővárosi péküzemet számolt fel a NÉBIH. [cn-social-icon] A NÉBIH és a NAV közösen csapott le egy péküzemre. Az...

ELKAPTÁK AZ UBER SOFŐR MÁSIK KÉT TÁMADÓJÁT
ELKAPTÁK AZ UBER SOFŐR MÁSIK KÉT TÁMADÓJÁT

Elkapták az Uber sofőr másik két támadóját is. [cn-social-icon] Így összesen már négy támadót fogtak el, és eljárást indítottak. Korábban...

Close