MALÁRIA MAGYARORSZÁGON?

MALÁRIA MAGYARORSZÁGON?

MALÁRIA MAGYARORSZÁGON?

[good_old_share]

Az alábbi idézet Toroczkai Lászlótól, Ásotthalom polgármesterétől származik.  Toroczkai a Facebook oldalára töltötte azt fel, az oldalunkon is látható két fotóval együtt.
Akár vészjósló jelként is felfoghatjuk azokat. A migráció veszélyei ugyanis nem csak terroristákban nyilvánulnak meg, hanem olyan, – az emberi szem számára láthatatlan ellenség megjelenésében, amely eddig ismeretlen volt a Magyar emberek számára.

Íme Toroczkai bejegyzése:

Régóta jelzem, jeleztem az aggodalmaimat az illegális migráció által jelentett közegészségügyi kockázatok miatt. Érdemben sohasem kaptam semmiféle megnyugtató választ.

Tény, hogy szerencsére eddig semmiféle komolyabb járványhelyzet nem alakult ki, de a napokban éppen akkor kaptam dr. Kapiller Zoltán állatorvos-zoológustól, az utolsó magyar járványtanász munkacsoport szóvivőjétől egy ijesztő levelet, amikor a mezőőreim a képen látható két pakisztánit fogták, akik orvosi segítséget kértek a képen is jól láthatóan valamiféle nyavalyától szenvedve.

loading...
Dr. Kapiller Zoltán azt írja, hogy a kutatásai szerint a migránsok a malária ázsiai törzsét és a nyugat-nílusi láz új vírusát is behurcolták Szeged térségébe, és különösnek tartja, hogy a kutyáknál azonosított szívférgesség is kiugróan gyakori lett a mi térségünkben.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Dr. Kapiller Zoltán szerint idén a szúnyogok mindezekkel a kórságokkal az embereket is megfertőzhetik.

Levélben fordulok a kormányhoz hivatalos és remélhetően megnyugtató válaszok érdekében, kérve, hogy mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjunk végre az illegális migráció okozta közegészségügyi kockázatokról. Bízom benne, hogy semmi ok az aggodalomra, de ehhez hiteles tájékoztatásra van szükségünk, hiteles forrásból.

Toroczkai László a hiteles tájékoztatást követeli, és biztosak vagyunk abban, hogy erre valóban szükség is van.
Az idő javulásával és előrehaladtával, az országhatárunkra nehezedő migrációs nyomás egyre csak fokozódik, és a Magyar lakosság emberiessége nem szabad, hogy felülírja a saját nemzetünk iránti alapvető egészségügyi aggodalmakat.

Facebook hozzászólások