CSÓTÁNYTETEMEK KÖZÖTT KÉSZÜLTEK A PÉKÁRUK – VIDEÓ

A NÉBIH ismét bezáratott egy pékséget.

A pékégben csótánytetemek között dolgoztak.

Csótánytetem, málló falfesték és kosz fogadta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakembereit egy Budapest XVIII. kerületében található pékség ellenőrzésekor.
A pékségben rengeteg szabálytalanságot találtak, és több mint 480 kilogramm élelmiszert foglaltak le, és vontak ki a forgalomból az ellenőrök.

A Cipó Duó Kft. pékségének helyiségei takarítatlanok, piszkosak voltak, és még a falról is hullott a festék. Az alapvető higiéniai szerek sem voltak meg, hiányoztak a kézmosószerek és a papírtörlők is. Valamint a kelesztőben lévő csatorna sem volt lefedve, és a hírek szerint bűzös szag áradt belőle.

A pékségben dolgozó négy alkalmazottból állítólag csak egy alkalmazottnak volt érvényes egészségügyi kiskönyve.

A raktárban, ahol leginkább a lisztet tartották, több csótánytetemet is találtak, valamint egy helyiségben élő rovart is. Állítólag utoljára tavaly novemberben végeztek ott rovarirtást.

A pékség zsemlemorzsát is gyártott, erre azonban a hírek szerint nem volt engedélyük.

A pékségből több mint 480 kilogramm élelmiszert foglaltak le. A vállalkozást ideiglenesen bezáratták, és több százezer forintos bírságra számíthat.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Tevékenységét kizárólag teljes körű karbantartás, festés, nagytakarítás, rovar és rágcsálóirtás után folytathatja.
Szólj hozzá

Hozzászólás