FIZETŐS LESZ A YOUTUBE

FIZETŐS LESZ A YOUTUBE.
loading...

FIZETŐS LESZ A YOUTUBE

 

A világon a legjobban ismert és legnagyobb video-forgalmat lebonyolító közösségi csatornája a Youtube.

Eddig minden szolgáltatása díjmentes volt, de a hírek szerint hamarosan bevezeti a fizetős megoldását. Az információ teljesen megbízható forrástól érkezett, ugyanis a Youtube új vezetője, Susan Wojcicki nyilatkozta a Wall Street Journalnak a Recode Mobile konferencián.

Wojcicki előzőleg a Google hirdetési igazgatóságát vezette, és onnan ült át a Google tulajdonolta cég legmagasabb vezetői székébe.Azt tudjuk, hogy a hatalmas nézettségnek, és népszerűségnek örvendő videó megosztó minden szolgáltatása ingyenes volt. Ezt azért tudta megtenni, mert a csatornán megjelenő hirdetésekből tartotta fent magát. Az eddig bejelentett változás szerint a fizetős verzió reklámmentes lesz, és prémiumszolgáltatásokat is tartalmaz majd.

Jó hír, hogy a jelenlegi, mindenki számára ismert „mezítlábas ” verzió is tovább működik majd.

loading...

Azt nem tudjuk megmondani, hogy a jelenleg is ingyenesen működő verzióhoz tartozó szolgáltatásokból elvesznek-e, a fizetős verzió bevezetésével párhuzamosan.

A bevezetni kívánt fizetős változat minket egy kicsit az olya mobil applikációkra emlékeztet, ahol a felhasználó vagy fogcsikorgatva tűri a reklámokat, vagy pedig fizet azok eltávolításáért.

Read previous post:
ILYEN AMIKOR A PANDÁK NEM AKARJÁK BEVENNI A GYÓGYSZERÜKET - VIDEÓ
ILYEN AMIKOR A PANDÁK NEM AKARJÁK BEVENNI A GYÓGYSZERÜKET – VIDEÓ

Nemrég került fel a youtube-ra az a videó amit egy Kínai állatkert készített. A videón azt nézhetjük meg ahogy a...

NASA BEMUTATJA - A VILÁGŰR HANGJAI.
NASA BEMUTATJA – A VILÁGŰR HANGJAI

NASA BEMUTATJA - A VILÁGŰR HANGJAI   A világűr köztudottan csendes hely, a hanghullámok nem terjednek az űr vákuumában. A...

Close