AZ IDEGENEK KÖZTÜNK ÉLNEK -EGY VEZETŐ TUDÓS BESZÁMOLÓJA + VIDEÓK, FOTÓK!

AZ IDEGENEK KÖZTÜNK ÉLNEK -EGY VEZETŐ TUDÓS BESZÁMOLÓJA + VIDEÓK, FOTÓK!

AZ IDEGENEK KÖZTÜNK ÉLNEK -EGY VEZETŐ TUDÓS BESZÁMOLÓJA + VIDEÓK, FOTÓK!

Az igazságot csak egy ideig lehet elnyomni, mert az egy ponton túl úgyis utat tör magának.


[good_old_share]

Tudjuk, hogy akadnak szép számmal olyanok, akik abban a kényelmes, és számukra megnyugtató tudatban akarják élni az életüket, hogy a világegyetemben csak egyetlen bolygón létezik értelmes élet: a mi földünkön, és azon belül az emberi faj az egyetlen értelmes létforma.

Azért azt se felejtsük ki a számításból, hogy a világegyetemben becslések szerint 800 milliárd galaxis található, és egy tipikus galaxisban tízmillió és ezermilliárd közötti csillag van. Ezen érdemes elgondolkodni.

De mi nem akarunk meggyőzni senkit, helyette inkább bemutatjuk Boyd Bushmant, aki a Lockheed Martin vezető tudósa volt az 51-es körzetben. Mint feltaláló, a nevéhez fűződik a Stinger rakéta, de 28 szabadalmat is hagyott az emberiségre, mint például a lézer készülék, vagy a repülőgép meghajtó -sugárzásos kommunikációs rendszere, vagy említhetjük az anti-gravitációs újításait. (Talán nem véletlenül! Erről az oldal alján videót is találsz)

Sajnos Boyd Bushman 2014-ben elhunyt, de röviddel távozása előtt egy videó-riport készült vele, amelyben elmeséli az 51-es körzetben megélt személyes tapasztalatait. Beszél az UFO-król, idegenekről, és az anti-gravitációs újításairól. A riportra azért vállalkozott más neves emberekkel együtt, mert úgy gondolta, hogy az embereknek joguk van megtudni, hogy valójában mi folyik az 51-es körzetben.

loading...
Bushman úgy gondolja, hogy néhány UFO és idegen jelenleg is állomásozhat a bázison. (Amikor még aktív volt ezek a lények is ott voltak.)

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Elmondja, hogy az idegeneknek az űrből van egy speciális repülési útvonaluk, amely az 51-es körzethez vezet. Az idegenek a rendkívül fejlett technológiájukkal a fénysebességnél is sokkal gyorsabban képesek közlekedni, és a földtől 68 fényévnyi távolságból érkeznek hozzánk. Azok, akik a bázison dolgoznak, mintegy 1,5 méter magasak, és (az emberi időszámítás szerint) akár 230 évig is élhetnek.

Három gerincoszloppal rendelkeznek, és három bordájuk van mindkét oldalon. Ujjaik kb. harminc százalékkal hosszabbak az átlagos emberi ujjaknál, és a lábujjaik össze vannak nőve. Telepatikus úton kommunikálnak.

Bushman fényképeket is mutat idegen űrhajókról, melyeket saját szemével látott, és idegen lényekről, akikkel személyesen találkozott.

Elmondja, hogy az 51-es körzetben folyó szigorúan titkos projekteken az amerikai tudósok együtt dolgoznak az orosz, valamint a kínai tudósokkal. A kutatások nagy része az anti-gravitációs rendszerekre irányul.  Az nem derült ki, hogy ezeket a projekteket mely csoport pénzeli és irányítja!
[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások