BEVÁNDORLÁS – KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

loading...

BEVÁNDORLÁS – KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A bevándorlással kapcsolatos alábbi kérdéseket, és válaszokat egy olvasónk küldte szerkesztőségünkhöz.

Olvasónk levele alapján, és állítása szerint az alábbi írást Várnai Péter, c. prépost, esperes, plébános tette közzé. Állítását nem áll módunkban sem megerősíteni, sem pedig cáfolni.

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Alapkérdések

Kérdés: Ki a bevándorló?

Válasz: Egy országba beköltöző személy vagy csoport, akik eddig más országban élt.

Kérdés: Ki a menekült?

Válasz: Olyan személy, vagy csoport, aki származási, vagy szokásos lakhelyén kívül van, mert vallási, politikai, kisebbségi üldözés éri, vagy, mert ilyen csoport tagja.

Kérdés: Ki a betolakodó?

loading...Válasz: Az a személy, vagy csoport, aki egy másik országba erőszakos módon, vagy fenyegetést, vagy megfélemlítést alkalmazva gazdasági, vagy politikai célok érdekében hatol be és ott tartózkodik.

Kérdés: Ki a megszálló?

Válasz: Az a személy, vagy csoport, aki egy másik országba erőszakos módon a politikai hatalom megszerzése és megtartása érdekében tartózkodik.

Kérdés: Ki hajt végre inváziót?

Válasz: Az a csoport, aki tömeges méretekben beözönlik egy területre annak birtokbavétele céljából.

Időszerű kérdések

Kérdés: Mi a célja a tömegek Európába településének?

Válasz: Az európai kontinensen először meggyengíteni, majd kiszorítani az itt élő népek kultúráját, felszámolni a görög-római gyökerű politikai és jogrendet, valamint kiszorítani a Biblián alapuló vallási hagyományokat.

Kérdés: Kik hajtják végre ezt a cselekvéssort?

Válasz: Először a kirobbantott háborúk, terrorista talajú államok által elűzött politikai menekültek. Majd a nyomukba küldött más országok lakosai is.

Kérdés: Használnak-e fegyvert céljaik elérésére?

Válasz: Nem használnak. Az európai jogrendszer gyengeségeit kijátszva békés eszközökkel telepszenek le.

Kérdés: Miért áll jórészt 20 és 45 év közötti férfiakból az ide érkezettek?

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Válasz: Küldőik ismerve az európai országok jogszabályait 2-3 év múlva az un. családegyesítéssel fogják megsokszorozni a létszámot.

Kérdés: Valóban mindenüket elveszített földönfutók jelennek meg országunkban?

Válasz: Nem, ezeknek egy törpe kisebbsége indult útnak az életét mentve. A többség anyagilag ellátott, információkkal felkészített, otthoni és itteni szervezők által koordinált ember.

Kérdés: Hogy viselkednek az európai vezetők?

Válasz: Úgy, mint akinek fogalma sincs a Brüsszelben-Strassbourgban hozott törvények tömegéről. Mivel nem tudja, mit tartalmaznak, ezért ahelyett hogy alkalmazná, ötlebörzét hirdet meg.

Kérdés: Miért gyűlölik a magyar vezetőket és a magyar álláspontot?

Válasz: Azért mert a meghozott törvények betartására hivatkozva következetes, elvi alapokon áll. Így védi a hazáját. Is.

Kérdés: Hogyan lehet elterelni a társadalmak figyelmét az idegen népek által a jövőben okozott veszélyekről?

Válasz: Sokat kell az apró jelentőségű és sokadlagos fontosságú témákkal foglalkozni a sajtóban. Így el egy sor technikai problémává zsugorítják a meglévő valódi gondot: Európa fegyvertelen elfoglalását.

Kérdés: Mit szólunk a messzi földről idehozott – ideűzött-idetelepített emberek sorsához?

Válasz: Fájdalom látni a becsapott, otthonuktól elszakított emberek nyomorúságát. A félrevezetésüket be kell szüntetni! Életükről, boldogulásukról eredeti hazájukban kell gondoskodni! Az ideérkezőkre vonatkozó törvényeket be kell tartani és be kell tartatni! Minden távoli országból érkező letelepedése és befogadása egy-egy lépéssel közelebb viszi Európát a politikai – társadalmi –vallási – kulturális felszámoláshoz.

Kérdés: Mit tesz az Egyház?Válasz: Sikertelen diplomáciai próbálkozásai voltak 2015 tavaszán. Az olaszországi partoknál vízbe veszett tömegek láttán egy pápai látogatás és komoly életmentő segélyezés folyt. A pápa az elmúlt két évben kétszer tárgyalt az amerikai elnökkel – a jelek szerint eredménytelenül. A nyugati országok konformista népei és püspökeik sem tudnak életképes, hosszú távú, valódi keresztény antropológia alapokon álló javaslatot tenni.

Kérdés: Mikor ébred(nek) fel a (magyar) né(pek)?

Válasz: Az európai első terrortámadás utáni temetésen. Talán.

Kérdés: Volt-e már hasonló eset a történelemben?

Válasz: Igen volt. A törökök a 16. században apró lépésenként, alig láthatóan, embert ember után becsempészve foglalták el Budát.

Kérdés: Milyen lehetséges utak vannak?

Válasz: Egyesítsünk minden erőnket, amely a megmaradásunkat szolgálja! Támogassuk azokat, akik óvják és terjesztik a magyarság kulturális értékeit! Védjük meg a családokat és szilárdítsuk a közösségeket! Álljunk azok mellé, akik nyíltan is vállalják a magyar és a környező országok érdekeinek védelmét! Nagyjaink mellett kövessük a történelmi egyházak példáját. A hitből és erős meggyőződésből végzett munkájukhoz csatlakozva szolgáljuk egész népünk fennmaradását!

Mielőtt olcsó népszerűséggel vádolsz meg, gondolkozz! Előtte meg imádkozz! Imádkozzunk együtt!

Várnai  Péter c. prépost, esperes, plébános

Budapest-Újlipótvárosi Árpád-házi Szent Margit Plébánia (Lehel tér) 1132 Budapest, Váci út 34.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes 

  • Facebook
  • Googleplus
  • Twitter
  • Youtube

Szólj hozzá

Hozzászólás