ÚJABB VIDEÓKAT TETTEK KÖZZÉ A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓRÓL

ÚJABB VIDEÓKAT TETTEK KÖZZÉ A TERÉZ KÖRÚTI ROBBANTÓRÓL

Újabb videót tettek közzé a Teréz körúti robbantóról.


[good_old_share]

A videón az arca is látható, így pedig egyre közelebb állnak a megtalálásához.
A rendőrség azt feltételezi, hogy a lent látható videón a Teréz körúti robbantó látható.

A videó egyébként viszonylag jó minőségű, és szinte tisztán kivehető a robbantó arca, ezzel pedig egyre közelebb kerülnek a feltételezett robbantó megtalálásához.

loading...

A Központi Nyomozó Főügyészség október 1-jén a korábbinál sokkal jobb minőségű felvételt tett közzé a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjéről. A férfit egy bolti kamerának is sikerült felvennie.

A Főügyészség és a Rendőrség pedig a lakosság segítségét kéri a feltételezett elkövető megtalálásához.

A főügyészség azt kéri, hogy aki esetleg felismeri a felvételen látható személyt, és esetleg információkkal is rendelkezik róla, vagy esetleg ismeri a hollétét, akkor tegyen bejelentést.

Korábban kérdéses volt, hogy az elkövető férfi volt-e, vagy esetleg nő, hiszen a felvételekből nem volt száz százalékosan kivehető, azonban ebben a videóban már jól látszik, hogy a feltételezett elkövető egy férfi.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A nyomravezetőnek egyébként 10 millió Forint jutalmat ajánlanak.
Nagyon fontos tehát, hogy ha bárki felismeri a videón szereplő férfit, vagy információi vannak róla, esetleg tudja, hogy hol tartózkodik, akkor mindenképpen jelentse a rendőrségen lehetőleg minél előbb.
Facebook hozzászólások