2018-RA JÖHETNEK A REPÜLŐ AUTÓK – VIDEÓ

2018-RA JÖHETNEK A REPÜLŐ AUTÓK - VIDEÓ
loading...

A technikai fejlődés megállíthatatlan. 2018-ra jöhetnek a repülő autók.

[good_old_share]

Friss hír, hogy egy Német cég saját, mini magángépeken dolgozik.

Régóta vágynak arra az emberek, hogy saját kis repülőgépük legyen, és már rengetegszer láthattuk sci-fi filmekben, hogy az emberek városi mini magángépekkel járnak.
loading...

Eddig mindez csak a filmekben létezett, azonban a technikai fejlődésnek, és a kreativitásnak köszönhetően hamarosan már ez is valóság lehet.

Egy Német cég 2018-ra szeretné kiadni a két személyes kisgépeket, amikkel akár városokban is közlekedhetnénk, pontosabban azok felett.

A 2015-ben alapított Lilium Aviation egy teljesen elektromos meghajtással szerelt gépen dolgozik, ami képes lehet a függőleges felszállásra. A Müncheni Műszaki Egyetem hallgatói és oktatói által létrehozott cég szerint a gép egyetlen töltéssel 500 km-t tud majd megtenni, és az akku feltöltése nagyjából  egyetlen éjszaka alatt meglesz.

A készítők szerint a gép akár 400 km/h-s sebességgel is képes lesz majd repülni, bár ez egyenlőre nem tűnik túl valószínűnek.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kisgépet az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség könnyű sport repülőgép minősízéssel látta el, azaz mindössze egy 20 órás tanfolyam elég lesz ahhoz, hogy megkapjuk az engedélyt a vezetésére.
Ne feledjük! A fenti videóban bemutatott gépen kívül vannak már működő prototipusok is, melyeket a tervezőik folyamatosan fejlesztenek.

Az alábbi videóban is ilyen gépeket láthatunk. Reméljük, hogy hamarosan mindenki számára elérhető lesz egy megfizethető és biztonságos gép.
Read previous post:
PATKÁNY DNS-T TALÁLTAK A HAMBURGEREKBEN
PATKÁNY DNS-T TALÁLTAK A HAMBURGEREKBEN

Patkány DNS-t találtak több hamburgerben az ellenőrök. [good_old_share] Valószínűleg sok embernek elmegy az étvágya a hamburgertől ezek után. Amerikában nagy...

ÚJABB ÁTVERÉS - AZ INTERNETES CSALÓK MOST A RENDŐRSÉGNEK ADJÁK KI MAGUKAT
ÚJABB ÁTVERÉS – AZ INTERNETES CSALÓK MOST A RENDŐRSÉGNEK ADJÁK KI MAGUKAT

Újabb internetes átverésre bukkantunk. [good_old_share] A csalók most a rendőrségnek adják ki magukat. Mostanában nagyon megnőtt a csalások és az...

Close