PATKÁNY DNS-T TALÁLTAK A HAMBURGEREKBEN

PATKÁNY DNS-T TALÁLTAK A HAMBURGEREKBEN
loading...

Patkány DNS-t találtak több hamburgerben az ellenőrök.

[good_old_share]

Valószínűleg sok embernek elmegy az étvágya a hamburgertől ezek után.

Amerikában nagy ellenőrzést tartottak, ahol rengeteg hamburgert megvizsgáltak, hogy mégis miket tartalmaznak, és hogy egyáltalán alkalmasak-e az emberi fogyasztásra.
loading...

Az eredmények alapján elmondható, hogy a legtöbb hamburger alkalmas az emberi fogyasztásra, azonban nagyon egészségtelen, viszont akadtak olyanok is, amit még az ellenségeinknek sem adnánk oda.

Általában az emberek nagy része szereti a hamburgert és gyakran fogyasztja is. Tudjuk hogy egészségtelen, de mégis jó, tehát esszük.

Egy Amerikai egészségügyi szervezet úgy döntött, hogy átvizsgálja a hamburgereket, és az ebből készült dokumentációkat közzé teszi.

A Clear Labs Amerikai Egészségügyi Intézet elkészítette a The Hamburger Report című jelentését, amiben közzétették a vizsgálatok eredményét.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A Clear Labs összesen 79 féle hamburgert árusító egység, mintegy 22 üzletét vizsgálta. 258 hamburgert vetettek alá az úgynevezett NGS vizsgálatnak, amellyel azt is ki tudják mutatni, hogy milyen DNS található a hamburgerekben.

Elmondható, hogy a vizsgálatok nagy többsége jól zárult, és emberi fogyasztásra alkalmasak a hamburgerek. Azonban néhány esetben elég ijesztő dolgok derültek ki. Például az, hogy sok hamburgerből hiányoznak az alapvető alapanyagok, de ez még a legkisebb baj ahhoz képest, amik még kiderültek.

Kiderült az is, hogy három hamburgerben még patkány DNS-t is találtak, ami azért nem túl étvágygerjesztő.

Ezen kívül még a vegetáriánusokat is megszívatták, ugyanis a nekik készült ételek nagy részében találtak disznó valamint marhahúst is, és a feketebabos szendvicsek nagy részében konkrétan nem volt fekete bab.
Akiknek elment a kedve a hamburgertől, azoknak elmondjuk, hogy ezek a vizsgálatok csak Amerikában történtek, bár azért nálunk sem lehet sokkal másabb a helyzet.

Read previous post:
ÚJABB ÁTVERÉS - AZ INTERNETES CSALÓK MOST A RENDŐRSÉGNEK ADJÁK KI MAGUKAT
ÚJABB ÁTVERÉS – AZ INTERNETES CSALÓK MOST A RENDŐRSÉGNEK ADJÁK KI MAGUKAT

Újabb internetes átverésre bukkantunk. [good_old_share] A csalók most a rendőrségnek adják ki magukat. Mostanában nagyon megnőtt a csalások és az...

ÍGY VERNEK ÁT A HAMIS GYÓGYSZEREKKEL - VIDEÓ
ÍGY VERNEK ÁT A HAMIS GYÓGYSZEREKKEL – VIDEÓ

Így vernek át a hamis gyógyszerekkel. [good_old_share] Ezt a videót érdemes végignézni. Manapság rengetegen vásárolnak különböző gyógyszereket az internetről. Ezeknek...

Close