ÚJABB ÁTVERÉS – AZ INTERNETES CSALÓK MOST A RENDŐRSÉGNEK ADJÁK KI MAGUKAT

ÚJABB ÁTVERÉS - AZ INTERNETES CSALÓK MOST A RENDŐRSÉGNEK ADJÁK KI MAGUKAT

Újabb internetes átverésre bukkantunk.

[good_old_share]

A csalók most a rendőrségnek adják ki magukat.

Mostanában nagyon megnőtt a csalások és az átverések száma. Sajnos a csalók egyre jobb módszereket találnak ki arra, hogy kiforgassanak minket a pénzünkből, és sajnos egyre többen be is dőlnek nekik.
Ma már csökkent azoknak a csalóknak a száma, akik telefonon próbálnak átverni, vagy éppen gázóraleolvasónak adják ki magukat és kirabolnak minket.

loading...

Mára viszont egyre többen vannak azok, akik az interneten próbálnak átverni minket. Közülük sokan csak sima csalók, akiken egy értelmesebb ember könnyen átláthat és rájöhet, hogy át akarják őt verni.

Azonban azok, akik jobban értenek a számítógépekhez és a programozáshoz, azok már egyre jobb vírusokat írnak és küldenek át nekünk. Ezek a vírusok lezárják a számítógépünket, és csak akkor oldják fel, ha fizetünk egy bizonyos összeget.

Többen jelezték, hogy egy vírus szintén ezt csinálja, azonban itt a csalók a rendőrségnek adják ki magukat, és emiatt sokan bedőlnek az átverésnek.
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az üzenetben azt írják, hogy a rendőrség blokkolta a számítógépet, és egy bizonyos összeg kifizetése után feloldják.

Fontos tanácsok:
Fontos tudnunk, hogy a rendőrség nem blokkol számítógépeket, így ha ilyennel találkozunk, akkor azt az internetes csalók csinálják.

Egyenlőre úgy tűnik, hogy csak olyan gépekre került ez a fajta vírus, amin Windows operációs rendszer futott.

Nagyon fontos, hogy ilyen esetben ne fizessünk, és előzzük meg a bajt, és szerezzünk be vírusirtót a gépre.

Kedves Olvasónk!
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE! https://www.facebook.com/Erdekes

Facebook hozzászólások