ILYEN EGY VILLÁMGYORS ÚTÉPÍTÉS – VIDEÓ

ILYEN EGY VILLÁMGYORS ÚTÉPÍTÉS - VIDEÓ
loading...

Ilyen egy villámgyors útépítés.


[good_old_share]

Ezt a videót érdemes megnézni.
loading...

Ennél gyorsabb útépítést még valószínűleg senki sem látott. Persze a Facebooknak hála mára már valószínűleg több millióan látták ezt a videót.

A munkásoknak egy öt kilométer hosszú útszakaszt kellett leaszfaltozniuk, és mindezt két nap alatt végre is hajtották.

Az elképesztően gyors tempóban végrehajtott útépítésről a helyi kormányzat hivatalos Facebook oldalán tettek közzé egy drónnal készült videót, ami már több millióan láttak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az útépítés egyébként Ausztráliában történt.

A hírek szerint az egész út megépítése nagyjából 95 millió forintba került, és csak két napra volt szükség az öt kilométeres út megépítéséhez.

A videón is jól látható, hogy milyen gyors tempóban dolgoznak, így egyáltalán nem meglepő, hogy csupán két napra volt szükségük.
Ehhez képest mi milliárdokat költünk olyan utakra, amik hónapok, vagy esetleg évek alatt készülnek el, és persze néhány hónap alatt tönkre is mennek. Ezeket aztán évek múlva kijavítják jobb esetben.

Ha tetszett a videó, akkor oszd meg másokkal is.
[apss_share]

loading…


Read previous post:
MACSKAMENTÉS OROSZ MÓDRA - VIDEÓ
MACSKAMENTÉS OROSZ MÓDRA – VIDEÓ

Macskamentés orosz módra. [good_old_share] A következő videón nem tudjuk, hogy sírjunk, vagy nevessünk. Sokszor hallottunk már olyan esetekről, hogy egy...

EGY HÁZASPÁR CSALÁDTAGKÉNT ÉL EGYÜTT EGY MEDVÉVEL - VIDEÓ
EGY HÁZASPÁR CSALÁDTAGKÉNT ÉL EGYÜTT EGY MEDVÉVEL – VIDEÓ

Egy házaspár családtagként él együtt egy medvével. [good_old_share] A medve láthatóan nagyon jól érzi magát. A legtöbb ember tart valamilyen...

Close