ÍGY VERNEK ÁT A HAMIS GYÓGYSZEREKKEL – VIDEÓ

ÍGY VERNEK ÁT A HAMIS GYÓGYSZEREKKEL - VIDEÓ

Így vernek át a hamis gyógyszerekkel.

[good_old_share]


Ezt a videót érdemes végignézni.

Manapság rengetegen vásárolnak különböző gyógyszereket az internetről. Ezeknek a gyógyszereknek a származása, és a hatékonysága is igen erősen megkérdőjelezhető.Ennek ellenére rengetegen vásárolnak különféle eddig ismeretlen gyógyszereket, mert megbíznak abban, amit hallottak róla. Ez a videó lerántja a leplet az igazságról, és megmutatja azt, hogy pontosan hogyan is működik a gyógyszergyárak stratégiája.

loading...

Tegyük fel, hogy hallunk egy új gyógyszerről és felkelti az érdeklődésünket. Egyértelműen nem rögtön fogjuk megvásárolni, hanem először utánanézünk a gyógyszernek.

Rengeteg dolgot találunk róla, és szinte mind pozitív, így teszünk vele egy próbát.

Az igazság viszont az, hogy ezek általában fizetett „reklámok” amiket a gyógyszergyárak pénzelnek azért, hogy elkészítsék őket, és a különböző böngészők készítőinek is ugyanúgy fizetnek, hogy ezeket a híreket az első helyekre tegyék.

Így érik el azt, hogy az emberek megvegyék a gyógyszereiket, amik a legtöbb esetben semmit sem használnak. Sőt, néha még ártanak is nekünk.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Erről lesz szó ebben a videóban. Érdemes nézni, és érdemes elgondolkodni azon, amit mond.Kedves Olvasónk! A Facebook korlátozza a bejegyzéseink láthatóságát, így a közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes

[good_old_share]

loading…


Facebook hozzászólások