ISMÉT VILÁGVÉGÉT HIRDETNEK!

ISMÉT VILÁGVÉGÉT HIRDETNEK!

Sok helyen ismét a világvégéről beszélnek!

[cn-social-icon]

Ismét az a hír terjed a világhálón, hogy világvége lesz, de most aztán tényleg wink A mostani világvége a mindent tudók szerint 2015. szeptember 22. és 28.-a között fog eljönni.

2014-ben a YB35 nevű óriási aszteroida kozmikus méreteket figyelembe véve hajszálnyira húzott el szeretett Földünk mellett. De semmi gond nem történt, pedig akkor is nagyon ment a „világvége”.

Most pedig azt mondják, hogy 2015 szeptemberében ismételten világvége lesz, de ez most tényleg az!

loading...

Vallási iratokból utalások vannak arra, hogy nem feltétlenül lesz jó mindenkinek ez az időszak. Az események akár a végítéletet is elhozhatják a Földön élők számára.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A tudósok megcáfolták az aszteroida becsapódásának esélyeit azzal, hogy a naprendszerünkben lévő óriásbolygók szinte megsemmisítik az égi vándort. Plusz még a szélsőséges légköri viszonyok miatt a Földbe való becsapódás előtt apró darabokra hullnak.

Mit mond erről a NASA?

A NASA egyelőre nem tud egy üstökös, vagy éppen egy aszteroida fenyegetéséről Földünket illetően a következendő hónapokban.

Az tény hogy megszaporodtak az aszteroidák, de a NASA egyenlőre nem lát semmi veszélyeset.

Azt azonban mindenképpen figyelembe kell vennünk, hogy 2014-ben a YB35 óriási aszteroidát csak tavaly december végén fedezték fel. Ha ez az égi objektum, csak kicsivel eltér a Föld felé, akkor csupán az emberiségnek 3 hónapja lett volna felkészülni a következményekre.

Az YB35, ha Földünkbe csapódott volna, akkor 15 ezer megatonnányi erővel tette volna ezt, ami azt jelenti, hogy az erő felért volna a világ eddigi legnagyobb nukleáris fegyverének 150-szeresével!

Néhányan az elismert kutatók közül, azt mondják, hogy van esély arra hogy egy nagyobb aszteroida a földbe csapódjon. De ez nem feltétlenül jelentené a világvégét. [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások