A BOCSÁNATOT KÉRŐ LABRADOR AZ INTERNET ÚJ SZTÁRJA

A BOCSÁNATOT KÉRŐ LABRADOR AZ INTERNET ÚJ SZTÁRJA

Egy nagyon aranyos videóra találtunk az interneten.

[cn-social-icon]

Az állatok profik abban, hogy hassanak az emberekre.

Ráadásul őszinte érzelmek kifejezésére is képesek, legfőképpen a kutyák, ugyanúgy látjuk rajtuk az örömöt és a bánatot, mint akár egy emberen.

A kutyák tehát profik ebben, és még bocsánatot kérni is tudnak, ha valami rosszat csináltak. Így van ezzel a videón látható labrador is, akire senki sem tudna haragudni, annyira profin kér bocsánatot.

loading...

A labrador neve egyébként Ettore, és ő igazán profi a bocsánatkérésben, és a legjobb az hogy ezt a gazdáinak sikerült videóra is venni.

Ettore taktikája egyszerű, odafúrja a fejét a gazdája arcához, majd elkezdi ölelgetni őt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A kutya gazdája mersze gyorsan megenyhül.

Azt nem tudni, hogy mit követett el a kutya, de ha ezt a trükköt csinálja mindig, akkor biztos hogy a gazdája nem haragszik rá soha.

Tisztelt Olvasóink!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát. Ami azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnétek az oldalunk frissítéseiről húzzátok az egeret a Facebook oldalatokon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáljátok ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. Érdekes Világ. FACEBOOK: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások