TÖBB NAP UTÁN TALÁLTAK RÁ A HOLTTESTRE A DÉL-PESTI KÓRHÁZBAN

TÖBB NAP UTÁN TALÁLTAK RÁ A HOLTTESTRE A DÉL-PESTI KÓRHÁZBAN

Több nap után találtak rá a holttestre a Dél-pesti kórházban.


[good_old_share]

Elképesztő hírek láttak napvilágot.
A kórházakban állítólag mindig van folyamatos takarítás, és ügyelnek a higiéniára. Ehhez képest olyan hírek láttak napvilágot, ami egyáltalán nem erre utal, és nagyon rossz fényt vethet a kórházra.

Valószínűleg már mindenki hallott arról, hogy a Dél-pesti kórház mosdójában egy holttestet találtak.

loading...

A napokban rengeteget lehetett róla hallani a TV-ben és olvasni az interneten is.

A mostani hírek azonban megdöbbentőek. Állítólag a holttest több napja ott lehetett mikor megtalálták.
Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A holttestet vasárnap találták meg, azonban a Blikk szerint már több napja is ott lehetett. Van ahol 2 napot mondanak, máshol 3-at, ezt persze még nem tudni.

Ha ez a hír tényleg igaz, akkor ez egy megdöbbentő dolog, hiszen a kórházban kötelező lenne legalább naponta egyszer takarítani, és ha a holttest tényleg napok óta ott volt akkor valószínűleg ez elmaradt napokon keresztül, legalábbis a mosdó takarítása biztosan.

A mosdót ráadásul olyan látogatók használhatják, akik a csecsemő- és koraszülöttrészlegen ápolt babákkal és nőkkel érintkezhetnek.

Ócsai Lajos járványügyi szakember úgy nyilatkozott a Blikknek, hogy el sem tudja képzelni, hogyan fordulhatott ez elő, amikor minden intézmény működési rendjében szabályozzák a szükséges higiéniás tevékenységet.
Azt mondta, hogy még egy benzinkúton is legalább naponta egyszer takarítani kell.

Ebből gondolhatjuk, hogy egy kórházban méginkább kellene, ami valószínűleg elmaradt, legalábbis a mosdóban biztosan, ha tényleg igazak a hírek.

Bár ha a holttest több napot is volt ott, az a szakértő szerint nem jelent veszélyt, hiszen csak akkor van járványügyi kockázata, ha érintkeznek vele.

A Blikk állítólag megkereste a kórházat, azonban addig nem nyilatkozhatnak, amíg a rendőrségi vizsgálat le nem zárul.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások