BARACK OBAMA BEJELENTHETI A FÖLDÖNKÍVÜLIEKET?

BARACK OBAMA BEJELENTHETI A FÖLDÖNKÍVÜLIEKET?

Barack Obama bejelentheti a földönkívülieket.


[good_old_share]

Érdekes hírek láttak napvilágot.
A hírek szerint van rá esély, hogy Obama arra készül, hogy bejelentse a földönkívülieket, és többen is jelezték neki, hogy be kellene jelentenie.

A hírek szerint több kormányzati képviselő is próbálta rávenni Barack Obamát arra, hogy jelentse be a földönkívülieket, és azt, hogy az Amerikai Egyesült Államok többször is kapcsolatba lépett idegen civilizációkkal.

loading...


Hillary Clinton veresége után egy kormányzati tisztviselő a paranormális jelenségekkel foglalkozó kutatóintézet vezetőjét Steve Bassettet felkereste, azzal, hogy úgy tűnik, sikerült rávenniük a volt elnököt arra, hogy jelentse be az idegen civilizációkat.
A kormányzati képviselő azt mondta, hogy lehetséges, hogy nem csak azt jelenti be, hogy léteznek földönkívüli civilizációk, hanem azt is, hogy az Amerikai Egyesült Államok kapcsolatba is lépett velük többször is.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez a kormányzati tisztviselő azért is kereste meg Bassettet, hogy készüljenek fel a történelmi bejelentés utáni következményekre.

„Azon személyek és szervezetek, akik közvetlenül részt vesznek a földönkívüli intelligenciák vizsgálatában, készüljenek fel, mert Obama elnök nyilvánosságra hozza a kapcsolatfelvétel tényét a védelmi miniszter beleegyezésével!” Mondta Steve Bassett

Korábban abban bíztak, hogy Hillary Clinton bejelenti az idegen civilizációkat, hiszen a kampány alatt rengetegszer elmondta, hogy ha megválasztják őt, akkor nyilvánosságra hozza az UFO aktákat.
Trump győzelme után azonban ez a remény szertefoszlott, így néhányan elkezdték győzködni Obamát, hogy ebben az esetben tegye meg ő, hiszen az embereknek tudniuk kellene az igazságot.

Most úgy tőnik, hogy megvan rá az esély, hogy Hillary helyett megtegye Obama azt, amit már régen meg kellett volna tenniük, azaz hogy bejelentse az idegen civilizációkat.

Ha a hírek igazak, akkor január 20-ig bármikor bejelentheti a földönkívülieket.

Reméljük, hogy így lesz, és végre kiderül az igazság, hiszen már ideje lenne annak, hogy az emberiség megtudja az igazat a földönkívüliekről.

[apss_share]

loading…


Facebook hozzászólások