EGY SZÍR MIGRÁNS SZERINT, A BEVÁNDORLÁS ELLENESEKNEK KELLENE ELMENNI NÉMETORSZÁGBÓL

EGY SZÍR MIGRÁNS SZERINT, A BEVÁNDORLÁS ELLENESEKNEK KELLENE ELMENNI NÉMETORSZÁGBÓL

Egy migráns szerint azoknak kellene elhagyniuk Németországot, akik a bevándorlás ellen vannak.


[good_old_share]

Egyre nagyobbak az indulatok Németországban.
Folyamatosan nőnek az indulatok Németországban a migránsok miatt. Rengeteget hallhatunk arról, hogy a bevándorlók nem hajlandóak dolgozni, és cserébe még nagyobb segélyt várnak, hiszen ők „Merkel vendégei” ezért nekik nem kell dolgozniuk.

Persze nem ez az egyetlen probléma. Nemrég hallhattunk arról, hogy egy migráns kidobta a saját gyerekeit az ablakon csak azért, mert a felesége nem volt hajlandó mindent megtenni, amit kért.

loading...

Ehhez hasonló esetekből rengeteg van most az országban, és ez a Német lakosságot is felháborítja, rengeteg tüntetés van, és egyre többen vannak a migránsok, és a kormány ellen.

A migránsok persze nem értik, és fel vannak háborodva azon, hogy ellenük vannak, hiszen náluk ez megszokott, és sajnos a nagy részük nem is hajlandó beintegrálódni a Német közösségekbe.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Egy szír migráns most azt nyilatkozta, hogy a bevándorlás elleneseknek kellene elhagyniuk Németországot.

Tehát Magyarul megmondva, szerinte akinek nem tetszik, hogy ők ott vannak, az menjen el a saját országából.
Azt nyilatkozta, hogy nekik (a migránsoknak) és a rendes németeknek elegük van az olyanokból, akik a bevándorlás ellen vannak, és szerinte mindenkinek jobb lenne, ha ezek az emberek elmennének az országból.

A menekült fiú emellett büszke arra, hogy annak idején hamis görög papírokkal ment Németországba, és elmondta, hogy szír papírokkal nagyon nehéz bejutni, ezért hamis görög papírokkal jött be.

Sajnos rengeteg hozzá hasonló bevándorló van még, és senki sem tudja, hogy mi lesz ennek az egésznek a vége, és hogy menthető-e még a helyzet.

Az biztos, hogy az indulatok egyre nagyobbak a migránsok és a Német állampolgárok között.
[apss_share]

Facebook hozzászólások