“MAJD VISSZAJÖVÖK IDE, HA MEGGAZDAGODTAM” – INTERJÚ AZ ORVOSTANHALLGATÓKKAL

"MAJD VISSZAJÖVÖK IDE, HA MEGGAZDAGODTAM"

Ezt a videót mindenképpen érdemes megnézni.

Interjú az orvostanhallgatókkal.

Korábban megírtuk, hogy 24 orvosból, összesen kettő maradna Magyarországon, legalábbis sok ilyen orvosi kar van.

Persze ez teljesen érthető, és egyáltalán nem is csoda a mostani egészségügyet nézve, és azt, hogy az orvosok egyáltalán nincsenek megfizetve. Azok az emberek, akik az életeinket mentik meg, szinte éhenhalnak.

Korábbi cikkünkben azt is leírtuk, hogy egy orvos név nélkül elmondta, hogy folyamatosak a felmondások, egyre kevesebb az orvos és az ápoló, és van olyan, hogy egy éjszaka, 40-50 betegágyra összesen egyetlen ápoló jut.

loading...

Erről bővebben ITT olvashat.

A kórházi fertőzésekről pedig ITT olvashat.

A 444.hukészített egy interjút az orvostanhallgatókkal egy nyitóbulin. Sajnos az a helyzet, hogy a legtöbben szintén azt mondták, hogy elhagyják az országot, és sokan meg is bánták azt, hogy orvosnak tanulnak.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Az egyik hallgató elmondta, hogy ők látják hogy mi van a kórházakban, hiszen járnak oda, vannak akik dolgoznak is, és látják azt, hogy hogyan élnek, és nem szeretné, hogy ez legyen velük is.

Persze akadnak olyan hallgatók is, akik szeretnének itt maradni. Ők pontosan tudják azt, hogy itt nem sok jó vár rájuk, de a hazafiasság itt tartja őket, és szeretnék azt, hogy létrejöjjön az a keménymag, akik itt maradnak és besegítenek a magyar egészségügybe.

Ez pedig egy nagyon szép dolog, bár nem sok jót ígér. Ettől függetlenül bízunk benne, hogy sikerül az amit szeretnének, és Magyarországon maradva is meg tudnak élni.

Facebook hozzászólások