VISZLÁT WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8

VISZLÁT WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8

Viszlát Windows.

[cn-social-icon]

Lemondhatunk a Windows 10-nél régebbi rendszerekről.

Legalábbis nagyon úgy fest. Úgy tűnik, hogy a Microsoft nagyon rá akar venni minket arra, hogy lecseréljük a Windows 7 és a Windows 8 operációs rendszereinket a legújabb Windows 10-re.

Egyre durvább módszerekkel próbálnak erre rávenni. Korábban csak mindig feldobta hogy regisztrálhatunk, és ingyenesen frissíthetünk a Windows 10-re, de csak egy korlátozott ideig. Ezt a felhasználóknak a mai napig, naponta többször is feldobja, ha esetleg még nem frissítettek volna, de ezzel nincs is semmi baj, hiszen nagyjából minden így működik.

loading...

Azonban most úgy néz ki, hogy váltanak a stratégián, és még agresszívabb módszerekkel próbálják elérni azt, hogy frissítsünk a Windows 10-re.

A Microsoft legújabb lépése az, hogy most bevonja a legnagyobb partnereit is, annak érdekében, hogy segítsenek ellehetetleníteni a korábbi operációs rendszereket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A cég ugyanis azon dolgozik, az AMD-vel, az nVidiával és a Qualcomm-al, hogy chippkészletszinten a Windows 10-et támogassák, ezzel pedig bizonyos szinten kinyírnák a Windows 7-et és a 8-at.

A cég egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy az új generációs Intel, AMD és Qualcomm chippkészletei már csak a Windows 10-et fogják támogatni. Ez azt jelenti, hogy akik ilyen új processzorokat használnak majd, azok már nem fogják tudni futtatni sem a Windows 7-et sem, pedig a Windows 8-at.

Ezeken a gépeket már csak a Windows 10 fog elfutni, és persze majd a későbbi rendszerek, de a későbbi rendszerekre még várnunk kell.

A cég terve az, hogy 2017-re egymilliárdan használják az új rendszert. Egyenlőre még ettől messze vannak, mert a Windows 10-et jelenleg nagyjából 200 millióan használják, tehát lehet, hogy ezért keményítettek be.

[cn-social-icon]

Facebook hozzászólások