VISZLÁT WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8

VISZLÁT WINDOWS 7 ÉS WINDOWS 8
loading...

Viszlát Windows.

[cn-social-icon]

Lemondhatunk a Windows 10-nél régebbi rendszerekről.

Legalábbis nagyon úgy fest. Úgy tűnik, hogy a Microsoft nagyon rá akar venni minket arra, hogy lecseréljük a Windows 7 és a Windows 8 operációs rendszereinket a legújabb Windows 10-re.

loading...

Egyre durvább módszerekkel próbálnak erre rávenni. Korábban csak mindig feldobta hogy regisztrálhatunk, és ingyenesen frissíthetünk a Windows 10-re, de csak egy korlátozott ideig. Ezt a felhasználóknak a mai napig, naponta többször is feldobja, ha esetleg még nem frissítettek volna, de ezzel nincs is semmi baj, hiszen nagyjából minden így működik.

Azonban most úgy néz ki, hogy váltanak a stratégián, és még agresszívabb módszerekkel próbálják elérni azt, hogy frissítsünk a Windows 10-re.

A Microsoft legújabb lépése az, hogy most bevonja a legnagyobb partnereit is, annak érdekében, hogy segítsenek ellehetetleníteni a korábbi operációs rendszereket.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A cég ugyanis azon dolgozik, az AMD-vel, az nVidiával és a Qualcomm-al, hogy chippkészletszinten a Windows 10-et támogassák, ezzel pedig bizonyos szinten kinyírnák a Windows 7-et és a 8-at.

A cég egy blogbejegyzésben számolt be arról, hogy az új generációs Intel, AMD és Qualcomm chippkészletei már csak a Windows 10-et fogják támogatni. Ez azt jelenti, hogy akik ilyen új processzorokat használnak majd, azok már nem fogják tudni futtatni sem a Windows 7-et sem, pedig a Windows 8-at.

Ezeken a gépeket már csak a Windows 10 fog elfutni, és persze majd a későbbi rendszerek, de a későbbi rendszerekre még várnunk kell.

A cég terve az, hogy 2017-re egymilliárdan használják az új rendszert. Egyenlőre még ettől messze vannak, mert a Windows 10-et jelenleg nagyjából 200 millióan használják, tehát lehet, hogy ezért keményítettek be.

[cn-social-icon]

Read previous post:
FORDÍTVA SÜLT EL A TAXISOK TÜNTETÉSE
FORDÍTVA SÜLT EL A TAXISOK TÜNTETÉSE

A taxisok az Uber ellen tüntettek, de úgy tűnik, hogy fordítva süt el a dolog. [cn-social-icon] Legalábbis a keresési adatok...

STEPHEN HAWKING, AZ EMBERISÉGNEK MAGÁTÓL KELL FÉLNIE
STEPHEN HAWKING, AZ EMBERISÉGNEK MAGÁTÓL KELL FÉLNIE

Stephen Hawking talán az egyik legokosabb tudós, aki csak élt valaha. [cn-social-icon] Most arról beszélt, hogy saját magunktól kell félnünk....

Close