FIGYELJ, MERT AZ ÉLETEDDEL JÁTSZOL!

FIGYELJ, MERT AZ ÉLETEDDEL JÁTSZOL!
loading...

FIGYELJ, MERT AZ ÉLETEDDEL JÁTSZOL!

 

Jön a fűtési szezon. Fontos, hogy ellenőriztessük szakemberrel, és tartsuk karban kéményeinket, fűtőberendezéseinket. + az oldalon riport (kattints a lejátszóra az oldal közepén)

[cn-social-icon]

Sajnos ősszel megszaporodnak a tüzelő-, fűtőberendezések, az égéstermék-elvezető és szagelszívó rendszerek meghibásodása következtében bekövetkező  füstmérgezés, vagy szén-monoxid-mérgezéses balesetek.

A szén-monoxid-mérgezés megelőzésének hatékony eszközei a megfelelően működő érzékelők, ha baj történik, akkor pedig azonnal hívni kell a katasztrófavédelem műveletirányító ügyeletét a 105-ös vagy a 112-es segélyhívó telefonszámokon. Az alábbi riportot érdemes meghallgatni:

A szén-monoxid szintjét mérő berendezések kereskedelmi forgalomban már elérhető áron megvásárolhatók, és mindenképp fontosak, mert életek múlhatnak a néhány ezer forintos biztonsági eszközön.

loading...

Sajnos a balesetek tekintetében nagyon komoly a helyzet. Csak az idén már több mint kétszázharmincan szenvedtek valamilyen fokú szén-monoxid-mérgezést, tizenketten pedig életüket is vesztették.

Fontos lehet még, hogy ha valaki új típusú, jellemzően nagyon szorosan záró nyílászárókat szereltet be, akkor feltétlenül vizsgálni kell hogy, meg lesz-e a lakás minimálisan szükséges szellőzése. Egy életünk van, ne bízzuk a véletlenre saját és családunk életét!

[cn-social-icon]

Read previous post:
A MALÁJ GÉPET ELPUSZTÍTÓ RAKÉTÁT HOGYAN LÁTHATTA A MŰHOLD?
A MALÁJ GÉPET ELPUSZTÍTÓ RAKÉTÁT HOGYAN LÁTHATTA A MŰHOLD?

Infravörös érzékelőkkel felszerelt amerikai műholdak bármilyen rakéta kilövését felfedezik. Coloradóban valószínűleg felvillant egy képernyő az MH-17-es járat lelövésekor. Nem sokkal...

UFO ÉSZLELÉS A BALTI-TENGER FELETT
UFO ÉSZLELÉS A BALTI-TENGER FELETT

Több szemtanúja is volt annak a több fényes tárgynak, melyek a Balti-tenger felett jelentek meg Lengyelország partjai közelében az esti...

Close