ILYEN HA EGYSZERRE ÉG TÍZEZER CSILLAGSZÓRÓ

ILYEN HA EGYSZERRE ÉG TÍZEZER CSILLAGSZÓRÓ
loading...

Az Oroszok megint alkottak.

[cn-social-icon]

Mindig is kíváncsi volt, hogy mi történik ha egyszerre meggyújtunk tízezer csillagszórót? Akkor ezt a videót önnek találták ki.

Igen, az Oroszok ismét kitettek magukért, és azt nézték meg, hogy mi történik akkor, ha tízezer csillagszórót egyszerre begyújtunk. Az Orosz Slivik Show csapata kitalálta, hogy a náluk lévő tízezer csillagszórót begyújtja, és megnézi, hogy mi történik.

loading...

Valószínűleg nem sok ember csinálta meg eddig, szóval ez a kísérlet egyedinek számít. A csapat egyébként vicces, érdekes kísérletekről készít videókat, amiket aztán feltölt a Youtube-ra.

Egy gyors ismertető a csillagszóróhoz, ez ugyan nem igazán kapcsolódik a kísérlethez, de azért érdekesség képpen leírjuk, hogy miből is készül.

Hirdess ingyen!

Szóval egy csillagszóróhoz háromféle alapanyag kell: oxidálószer, “fém-üzemanyag” és kötőanyag. Utóbbi, értelemszerűen egyben tartja a keveréket, a fém (leggyakrabban alumínium, magnézium, vagy titán) felel a szikrákért, míg a oxidálószer (általában valamilyen nitrát) pedig az égést gyorsítja.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

De térjünk is vissza a videóra.

A tízezer csillagszóró nagyjából 50 kiló lehetett, és az egészet beletették egy jó nagy fazékba, amit egy kis homokkal, és alufóliával béleltek ki.

Kedves Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Read previous post:
BOMBA ROBBANT TÖRÖKORSZÁGBAN
BOMBA ROBBANT TÖRÖKORSZÁGBAN

A tegnapi napon nemcsak Indonéziában történt támadás. [cn-social-icon] Törökországban is volt egy robbantás, amiben nagyon sokan megsérültek. Autóba rejtett bomba...

A FÖLD TÖRTÉNETE 2 PERCBEN
A FÖLD TÖRTÉNETE 2 PERCBEN

Íme a föld története mindössze két percben. [cn-social-icon] Egy házifeladatnak indult a videó készítése, de hatalmas sikere lett. A földünk...

Close