AZ INTERNET NAGY RÉSZE TÁMADJA A MAGYAR KAMIONOST, AKI KIAKADT A MIGRÁNSOKON – VIDEÓ

loading...

Nézd meg a videót, és döntsd el, hogy ki mellé állsz.

Ezért a videóért rengetegen támadják a Magyar kamionost, de lássuk be, bizonyos szinten érthető, hogy elpattant nála valami.
A kamionosoknak nem egyszerű, folyamatosan vezetnek reggeltől estig, nyáron a 40 fokban, és télen a hidegben a csúszós úton is. Folyamatosan veszélyben vannak, és bizony nagyon nehéz lehet reggeltől estig vezetni, majd esetenként fáradtan a kamionban aludni pár órát, hogy aztán minden újrakezdődjön.

Így van ezzel a videón látható kamionos is, aki éppen Calais-on keresztül haladt át. Azt tudnunk kell, hogy ott folyamatosan haladnak a bevándorlók, ráadásul a videón láthatjuk, hogy szemben a forgalommal az út közepén, így egyszerűen lehetetlen a kamionosoknak haladniuk.

loading...

Ez önmagában is elég idegesítő lehet, hiszen a kamionosoknak azért egy bizonyos idő alatt be kellene érniük a szállítmánnyal. De még mindig nem az a legnagyobb probléma. Sajnos nem csak ez a bosszantó, hanem az is, hogy a bevándorlók próbálnak feljutni a kocsira, kivágják a ponyvát, és letörik a visszapillantó tükröket is.

Nem elég hogy egy idegen országba átszöknek, mennek az út közepén, akadályozva a forgalmat, és rongálják az autókat is.

Nos, amiért pedig a Magyar kamionost támadják az emberek, az maga a videó. Végig trágár módon beszél (ami érthető is) és az 5. percnél elég durván ráhúzza a kormányt a bevándorlókra.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Ez tényleg elég veszélyes és bizony ebből később akár komoly baja is lehet, de lássuk be, hogy a kamionosok élete nehéz, és még nyugodtan sem tudnak dolgozni a bevándorlóktól. Ha hozzátesszük a fent leírtakat is, akkor bizony nem csoda, ha elpattan valami az embernél.

Nézd meg a videót, és döntsd el, hogy szerinted kinek van igaza. Az oldal alján várjuk a véleményedet is!
Szólj hozzá

Hozzászólás