ÚJABB HÍREK A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL

ÚJABB HÍREK A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL
loading...

Újabb hírek a körúti robbantásról.


[good_old_share]

A robbanás után a merénylő elsétált a rendőrök mellett.
loading...

Korábban már megírtuk, hogy szombat este robbantás történt a Teréz körúton, amiben két rendőr is súlyosan megsérült. A támadót még eddig nem sikerült elfogniuk, de nagy erőkkel keresik.

A robbanás után a rendőröket gyorsan kórházba szállították, és egyenlőre az állapotuk stabil. A férfi a lábán sérült meg, a rendőrnőt pedig többször is műteni kellett.

A rendőrségnek nagy segítség lehet a keresésben az a videó is, amin látható a támadó, és a robbanás is.

Most újabb részletek derültek ki a támadásról, ami ismételten segíthet a nyomozásban.

Kiderült, hogy a robbantó nagyon alaposan tervezte meg a támadást, ami arra utal, hogy a helyszínt, és a robbanóanyagot is nagyon jól ismerhette.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Nagyon úgy tűnik, hogy a robbantást pontosan az adott helyszínre tervezték, és valószínűleg a férfi szakértő lehetett.

A hírek szerint a feltételezett elkövető már 20-30 perccel a robbantás előtt a helyszínen tartózkodott, és az üzlethelyiség mellett lerakott egy táskát, majd mellette várakozott.

A robbantás azután következett, hogy a gyanús személy visszahúzódott egy beállóba, majd a zacskójába nyúlt. A detonáció után a gyanús személy kilépett a beugróból, majd lassan elindult, és a Király utca irányába távozott.
A rendőrök hamar kiértek, hiszen nagyjából három perccel a robbanás után már a helyszínen voltak, a mentősök pedig hat perccel a robbanás után értek ki, a rendőröket pedig azonnal a kórházba szállították.

A hírek szerint a merénylő figyelte a rendőröket, és akkor hozta működésbe a bombát, amikor odaértek, tehát egyenlőre minden jel arra mutat, hogy a támadó konkrét célpontjai a rendőrök voltak. Állítólag a robbantás után el is ment a rendőrök mellett.

Sokan úgy gondolják, hogy a férfi szakértő lehetett, vagy legalábbis jól értett a robbanóanyagokhoz, hiszen nagy hozzáértés kell ahhoz, hogy éppen csak annyi robbanóanyagot használjon, ami az adott területre terjed ki.

Tehát valószínű, hogy nem egy véletlenszerűen összerakott bombáról van szó, hanem egy jól megtervezett, és alaposan összerakott bombáról.

Az elkövetőre 10 millió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki. Akinek esetleg tudomása van arról, hogy ki az elkövető, vagy tud róla információkat, az jelezze minél előbb a rendőrségen.
Read previous post:
KIADTA A RENDŐRSÉG A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL KÉSZÜLT FELVÉTELT - VIDEÓ
KIADTA A RENDŐRSÉG A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL KÉSZÜLT FELVÉTELT – VIDEÓ

Kiadta a rendőrség a körúti robbantásról készült felvételt. [good_old_share] A videón látszik a feltételezett elkövető is. A rendőrség közzétette a...

KÜLÖNÖS ÖSSZEFÜGGÉSEK A ROBBANTÁSNÁL
KÜLÖNÖS ÖSSZEFÜGGÉSEK A ROBBANTÁSNÁL

Különös összefüggések a robbantásnál. [good_old_share] Megszólalt a rendőrök mögött sétáló szemtanú. Szombat este a Teréz körúton robbantás történt. A Robbantásban...

Close