10 MÉTERES ÓRIÁSKÍGYÓT TALÁLTAK BRAZÍLIÁBAN – VIDEÓ

10 MÉTERES ÓRIÁSKÍGYÓT TALÁLTAK BRAZÍLIÁBAN - VIDEÓ
loading...

Egy hatalmas 10 méteres óriáskígyót találtak Brazíliában.


[good_old_share]

Természetesen onnantól kezdve már nem sokáig élt.
loading...

Építőmunkások dolgoztak Brazília északi területén. Éppen egy barlang kiszélesítésén dolgoztak a munkások, amikor egy robbantás alkalmával rábukkantak az óriáskígyóra. A robbantás után észrevették, hogy a hatalmas kígyó feléjük kúszik.

Az anakonda körülbelül 10 méter hosszú, tehát kinyújtva akkora lehet, mint egy háromemeletes ház magassága. A kígyó sólyát nagyjából 400 kilóra becsülték.

A munkások természetesen megijedtek a hatalmas állattól, és nem igazán foglalkoztak a természet védelmével, így gyorsan meg is ölték a 10 méteres óriáskígyót, valószínűleg a munkagépek segítségével.

Természetesen azután hozzáláncolták a munkagéphez és felemelték vele, hogy alaposan lefotózhassák, majd később videót is készítettek vele, ekkor már az egyik autó platójára tették fel.

Természetesen az eset sok embert felháborított, hiszen lehet hogy ez volt az egyetlen ekkora példány a földön, és sokak szerint néhány képért és videóért nem érte meg megölni egy ennyire ritka állatot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Természetesen ez az eset nagyon jól megmutatja azt, hogy milyen is az ember, hiszen lehet hogy ez az egyetlen ilyen példány a földön, ezért megölik, és gyorsan megmutatják a világnak, hogy mekkora is volt. Sajnos ilyen az ember, bár ebben az esetben valamilyen szinten érthető a dolog, hiszen valószínűleg senki sem dolgozna egy olyan helyen, ahol egy 10 méteres óriáskígyó ólálkodik.
Egyébként ha a kígyó valóban 10 méter hosszú, akkor eddig ez a legnagyobb példány amit találtak, eddig ugyanis a rekordot egy 7,7 méteres példány vezette.
Read previous post:
ÚJABB HÍREK A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL
ÚJABB HÍREK A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL

Újabb hírek a körúti robbantásról. [good_old_share] A robbanás után a merénylő elsétált a rendőrök mellett. Korábban már megírtuk, hogy szombat...

KIADTA A RENDŐRSÉG A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL KÉSZÜLT FELVÉTELT - VIDEÓ
KIADTA A RENDŐRSÉG A KÖRÚTI ROBBANTÁSRÓL KÉSZÜLT FELVÉTELT – VIDEÓ

Kiadta a rendőrség a körúti robbantásról készült felvételt. [good_old_share] A videón látszik a feltételezett elkövető is. A rendőrség közzétette a...

Close