ÜZENET A MAGYAR KATONÁKNAK – TARTSATOK KI!

ÜZENET A MAGYAR KATONÁKNAK – TARTSATOK KI!

ÜZENET A MAGYAR KATONÁKNAK – TARTSATOK KI!

Mint tudjuk, a migránsválság Európán belül Magyarországot különösen sújtja.

[cn-social-icon]

Ilyen körülmények között a határ védelme nem csak országunk védelmét jelenti, hanem egész Európa biztonságának egyik meghatározó eleme. Az utóbbi időben számos biztonsági szakember figyelmeztetett a ránk leselkedő veszélyekre, ezért is érthetetlen Európa vezető politikusainak a migránsokat szinte csalogató megnyilvánulásai.

A reális veszéllyel az Angol és Amerikai katonák jó része is tisztában van. Most üzentek a Magyar katonáknak, melyről az Alfahír számolt be.

A katonák között akadtak olyanok, akik magyarokkal együtt szolgáltak Afganisztánban. Egy hadgyakorlat után álltak össze egy fotó erejéig és ezt üzenték a magyar katonáknak: Magyarok történelmet írtok, reméljük, kitartotok. Tökösek a magyar fiúk! Kitartást és erőt kívánunk!

A MH 34. Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj, amelynek tagjai olyan profi katonák, akik Afganisztánt is megjárták, kiképzésük pedig páratlanul férfias és embert próbáló. Az alábbi videó bemutatja, hogy mit tudnak. Most ezeknek a katonáknak egy jó része is lent van a határon, és az országhatárral együtt védik Európa határát is!

loading...

Forrás

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások