EGY MIGRÁNS CSALÁD KIPAKOLTA AZ EGÉSZ LAKÁST MÉG A TÁVOZÁSUK ELŐTT

EGY MIGRÁNS CSALÁD KIPAKOLTA AZ EGÉSZ LAKÁST MÉG A TÁVOZÁSUK ELŐTT
loading...

Egy miráns család kipakolta az egész lakást még a távozásuk előtt.


[good_old_share]

Sajnos megint egy jó ember járt rosszul.

Makapság már nagyon kevesen vannak azok, akik bíznak a migránsokban, és a legtöbben inkább elkerülik őket, és tüntetnek a hazatelepítésükért.

loading...
Sajnos az a helyzet, hogy ugyan tényleg vannak olyan bevándorlók, akik képesek beilleszkedni a társadalomba, de nem ez a jellemző. Rengeteget hallani arról, hogy migránsok támadják meg, és rabolják ki az embereket, és az igazság az, hogy legtöbbször csak ilyesmit hallani róluk.

Bár már mostanában kevesebb hír van, ami negatív hangon beszélne a migránsokról, ettől még ugyanúgy megtörténnek ezek a dolgok, csak már nem közlik.

Még mindig akadnak olyan emberek, akik bíznak a migránsokban, és próbálják őket segíteni abban, hogy beilleszkedhessenek a társadalomba.

Így tett egy Német férfi is, aki egy egész házad adott oda a migránsoknak, hogy ideiglenesen ott élhessenek, és hogy megmutassa, hogy nem mindenki utálja őket, és van aki még bízik bennük.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Sajnos már előre lehet tudni, hogy li lesz a történet vége. Természetesen az, hogy a józsívű ajándékozó csúnyán megszívta.

Az eset Bremerhaven mellett 30 kilométerre lévő kis faluban történt, ahová befogadtak egy Montenegróból érkezett migráns családot.

A hét fős migránscsalád megkapott ideiglenesen egy egész házat, egy jószívű férfitől, aki a család beköltözése előtt, be is rendezte a házat bútorokkal, és minden mással, hogy a családnak mindene meg legyen, amire szüksége van.

A Bútorok és minden más egyébként színte teljesen új volt a házban.

A jószívű tulaj valószínűleg nem gondolt arra, hogy esetleg csúnya következményei is lehetnek az esetnek, vagy ha bele is gondolt, nem számított rá, hiszen meg szerette volna mutatni azt, hogy vannak még emberek, akikre számíthatnak.
A migráns család ott is élt egy darabig, majd később úgy döntött, hogy elhagyják a házat, amit közöltek is a tulajjal.

A család távozása után a tulaj elment a házba, és bizony nagyon meglepőtött attól amit látott.

A család magával vitte a házban található összes bútort és mindent ami csak mozdítható volt. A tulaj valószínűleg nem fog többet ennyire jószívű lenni, és ez a migráns család elintézte azt, hogy egyel több migránsellenes legyen.
[apss_share]

Read previous post:
FIGYELEM! MERÉNYLET DONALD TRUMP ELLEN!
FIGYELEM! MERÉNYLET DONALD TRUMP ELLEN!

FIGYELEM! MERÉNYLET DONALD TRUMP ELLEN! [good_old_share] Donald Trump körül felforrósodott a levegő, miután elhangzott az a beszéde, amelyben ígéretet tett...

ÍGY CSERÉLNEK VILLANYKÖRTÉT EGY 600 MÉTER MAGAS TORNYON - VIDEÓ
ÍGY CSERÉLNEK VILLANYKÖRTÉT EGY 600 MÉTER MAGAS TORNYON – VIDEÓ

Így cserélnek villanykörtét 600 méteres magasságban. [good_old_share] Elképesztő felvétel. Sokan küzdenek a magasságtól való félelemmel, és sokan még a létra...

Close