SZÍVROHAMOT KAPOTT A SOK ENERGIAITALTÓL

SZÍVROHAMOT KAPOTT A SOK ENERGIAITALTÓL
loading...

Ez a férfi, a saját bőrén tapasztalta meg, az energiaital káros hatásait.

[cn-social-icon]

Egy 28 éves férfi, szívrohamot kapott a sok energiaitaltól, és azóta azon dolgozik, hogy figyelmeztesse a fiatalokat, az energiaital káros hatásaira.

Martin Bowling nem tudta, hogy mitől kaphatott szívrohamot. Majd az orvosok elmondták neki, hogy a rengeteg energiaital okozta.

loading...

Martinnak majdnem az életébe került az, hogy túl sok energiaitalt fogyasztott. De mára teljesen leszokott róla, és próbálja rávenni a fiatalokat arra, hogy ha nem is teszik le, de kevesebbet fogyasszanak, mert ők is könnyen ilyen helyzetbe kerülhetnek.

Martin rengeteg energiaitalt fogyasztott, azonban az egyik nap különösen sokat. A 28 éves férfi egyszer csak összeesett, majd a kórházban tért magához, azt sem tudta, hogy mi történt. Azt mondta, hogy nem volt semmi figyelmeztető jel, nem érzett fájdalmat, csak egyszerűen összeesett.

A kórházban aztán az orvos elmondta, hogy Martin vérében rengeteg koffein volt, és a szervezete nem bírta tovább. A sok koffeintől szívrohamot kapott. Ezután pedig kiderült, hogy Martin, nyolc doboz energiaitalt ivott meg aznap.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Martin azóta nem iszik egyáltalán energiaitalt, neki elég volt ez, egy figyelmeztető jelnek.

 „Hét éve már annak, hogy megittam az első ilyen italomat. Azóta, azt hiszem, ha fizikailag nem is, de mentálisan mindenképpen függő lettem tőle. Mikor már naponta több dobozzal fogyott, furcsa tüneteim lettek. Az állandó fejfájások, fülzúgás és szédülés mellett sokszor aludni sem tudtam. Emlékszem, sokszor arra riadtam az éjszaka közepén, hogy energiaitalt szeretnék inni, és csak azután tudtam visszaaludni, hogy ittam egyet.”  Mondta Martin.

Korábban már mondta neki az orvos, hogy a sok energiaital miatt nem tud aludni, és hogy komoly következményei lesznek, de Martint ez akkor még nem nagyon érdekelte.

Azonban azután, hogy megtörtént a baj, Martin teljesen megváltozott. Abbahagyta az energiaitalt, és azon fáradozik, hogy figyelmeztesse az embereket arra, hogy milyen komoly bajok is történhetnek, ha az ember túl sokat fogyaszt belőle.

[cn-social-icon]

Read previous post:
NA, KÉREM! FORDULT A KOCKA! ISZLÁM ÁLLAM ELLENI HARC? ÍGY IS LEHET?
NA, KÉREM! FORDULT A KOCKA! ISZLÁM ÁLLAM ELLENI HARC? ÍGY IS LEHET?

Az Iszlám állam kegyetlen tetteiről számos cikkben számoltunk be. [cn-social-icon] Többek között megírtuk, hogy a korábban az Iszlám állam plakátjain...

A NASA VALAMIT NAGYON ELTITKOL
A NASA VALAMIT NAGYON ELTITKOL

Egy Brit hacker azt állítja, hogy dokumentumokat szerzett a földönkívüliekről, és a NASA sokkal többet titkol el, mint azt gondolnánk....

Close