A MAGYAR TÉNYLEG BIRKA NÉP LENNE?

A MAGYAR TÉNYLEG BIRKA NÉP LENNE?
loading...

A MAGYAR TÉNYLEG BIRKA NÉP LENNE?


[good_old_share]

Egy külföldön dolgozó Magyar nő Facebook bejegyzése sokaknál „kiverte a biztosítékot”.

 

Többen megkérdőjelezték a hölgy szavahihetőségét, illetve az alább is olvasható történet hitelességét. Íme a történet:
Eszter Ehegartner  – Szép jó estét mindenkinek.

loading...

Napok óta vívódok magamba, hogy leírom ezt a történetet. A barátaim és az ismerőseim tudják, hogy hosszú ideje már több százezer vagy talán milliónál is több honfitársammal egyetemben külföldön (Ausztriában) dolgozom. A vendéglátásban.

Így elég sok otthonról jött turistával találkozok. Ami egy nagyon jó érzés mivel távol vagyok a családomtól a barátaimtól,és ha csak párszóval is, de mindég beszélgetünk, ha időm és a forgalom engedi.

Így volt ez nem régen is. Kérlek, bocsássatok meg, hogy nem írok időt. És próbálok nem személyeskedni mivel nem akarok senkit bajba sodorni.

Szóval: Már zárás előtt voltam és készültem a következő napra, egy asztal társaság volt már csak és Ök. is a lassan végeztek a vacsorával. Tudtam, hogy magyar társaság mivel már váltottunk pár szót. Amikor szedtem le az asztalt náluk közben megint beszélgetünk. És mivel ök. voltak az utolsó vendégek bezártam az ajtót leültem velük meginni egy kévét.

Párperc múlva már Orbán Viktor volt a téma, nem engedem hosszú lére a lényeget írom. A TÁRSASÁGBAN HÁRMAN DOLGOZTA A MINISZTÉRIUMOK EGYIKÉBEN, EGY KÖZVETLEN A miniszterelnöki hivatalnál.
A lényeg, hogy ök. is fel vannak háborodva, ugyan akkor félnek is, hogy mi lesz az országgal és a magyar nemzettel.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

És most idézem a Miniszterelnök szavait, amit teljes felháborodással egyik vendég mondott el Öt idézve.

"Mit vagytok úgy besz@va ez egy birka nép, mindég is az volt. Had menjenek az utcára, tüntessenek, kiabáljanak ha akarnak. ÉN ADDIG LESZEK MINISZTERELNÖK AMADDIG ÉN AZT JÓNAK LÁTOM. TI ADDIG ÜLTÖK A BÁRSONYSZÉKBEN AMEDDIG ÉN ENGEDEM. EZEK SOHA NEM TUDNAK MINKET LEMONDÁSRA BÍRNI. A MAGYAR MINDIG IS EGY BÁRGYÚ ZSARNOKKAL A NYAKÁN ELŐ NÉP VOLT ÉS AZ IS MARAD.”

Na, ez verte ki a biztosítékot nálam, nem magamat féltem már én már éltem eleget. A gyerekeim és az unokáim jövője a tét. Azóta is forr bennem a düh és a méreg.

Köszönöm, hogy végig olvastátok és a megosztást meg köszönöm. Had tuja meg a magyar nép hogy vélekedik róla az országot tönkre tevő korrupt társulat.

Természetesen többen is megkérdőjelezték Eszter szavahihetőségét. Eszter válasza:
NEM KELL NEKEM HINNI! Hogy kint kell dolgoznom, mert az otthoni fizetésből valóban csak tengethetném az létemet, az nem az én hibám, hanem azé a kormányé, aki nem tudta ennek a lehetőséget megteremteni. Távol élni a családomtól és a szeretteimtől nem éppen a leányálom. – Eszter Ehegartner.

Szerinted igaz ez a történet?

Read previous post:
GYÖNYÖRŰ JELENSÉG ALAKUL KI, A JEGES TENGER ÉS A CSENDES ÓCEÁN TALÁLKOZÁSAKOR - VIDEÓ
GYÖNYÖRŰ JELENSÉG ALAKUL KI, A JEGES TENGER ÉS A CSENDES ÓCEÁN TALÁLKOZÁSAKOR – VIDEÓ

Gyönyörű jelenség alakul ki, a Jeges tenger és a Csendes óceán találkozásakor. [good_old_share] Elképesztő videó. Ebben a videóban az Alaszkai...

VALAMI KÉSZÜL. PUTYIN MINDENKIT HAZARENDELT!
VALAMI KÉSZÜL. PUTYIN MINDENKIT HAZARENDELT!

VALAMI KÉSZÜL. PUTYIN MINDENKIT HAZARENDELT! [good_old_share] Friss rövidhír kommentár nélkül Bízzunk bene, hogy csak félre értés az egész... A Daily...

Close