EGY MEDVE SZALADGÁLT A HÁZTETŐKÖN NAGYSZEBENBEN, KILŐTTÉK – VIDEÓ

Kilőtték azt a medvét, amelyik Nagyszebenben mászkált a háztetőkön.


Videó.
A medvét több rendőr is próbálta elfogni, de végül nem sikerült elfogniuk, így sajnos ki kellett lőniük, hiszen emberek életét veszélyeztette.

A medve a várossal szomszédos erdőből tévedt be a lakott területre az éjszaka folyamán, és eljutott a város főterére is. Reggel persze észrevették az emberek, és hatalmas pánikot keltett.

Természetesen a medve ugyanúgy megrémült, mint a helyi lakosok, és megpróbált menekülni. A medve felmászott az egyik ház tetejére, majd a háztetőkön keresztül közlekedett, egyikről am másikra ugrált,  és így próbált kijutni a lakott területről vissza az erdőbe.

A medvéhez kihívták a rendőrséget és a tűzoltókat is, majd megpróbálták az állatot altatólövedékkel meglőni.

A Híradóban azt mondták, hogy több mint 30 rendőr vonult ki a helyszínre, és persze később megjelentek az állat befogók is, és ekkor próbálták meg altatólövedékkel elkábítani az állatot.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Állítólag több lövést is leadtak az állatra altatólövedékekkel, azonban nem sikerült eltalálniuk, így végül mikor a medve egy gyárudvarba jutott, egy vadász kilőtte éles lövedékkel, hiszen itt már az emberek életét veszélyeztette.
Később elmondták, hogy az éles fegyver használata indokolt volt, de a rendőrség bűnügyi dossziét nyitott a fegyverhasználat miatt.


Szólj hozzá

Hozzászólás