KITILTOTTÁK A MIGRÁNSOKAT A REGGELI BUSZOKRÓL, MERT ZAKLATTÁK A DIÁKLÁNYOKAT

KITILTOTTÁK A MIGRÁNSOKAT A REGGELI BUSZOKRÓL, MERT ZAKLATTÁK A DIÁKLÁNYOKAT
loading...

Kitiltották a migránsokat a reggeli buszokról, mert zaklatták a diáklányokat.


Vannak akik egyetértenek, és vannak akik felháborodtak a döntésen.
Egy Olasz kisvárosban radikális döntést kellett meghozniuk a város vezetőinek. Úgy döntöttek, hogy kitiltják a migránsokat a reggeli tömegközlekedésről.

loading...

A város vezetősége azért hozta meg azt a döntést, mert mostanában rengeteg problémát okozott az, hogy a migránsok zaklatták a buszon utazó fiatal diáklányokat.

Mivel rengeteg ilyen jellegű probléma volt, és egy városnak a saját lakosai a legfontosabbak (legalábbis így kellene lennie) ezért kénytelenek voltak meghozni azt a döntést, hogy ki kell tiltaniuk a migránsokat a reggeli tömegközlekedésből.

Abban reménykednek, hogy az 1500 fős kisvárosban így kevesebb diákot fognak zaklatni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A város vezetője nem csak azt mondta el, hogy a menedékkérők viselkedése zavarja a diákokat, hanem arról is beszélt, hogy a migránsok egyébként sem vásárolnak menetjegyet, így igazából fel sem kellene engedniük őket a buszokra.

A polgármester felszólította a buszokat üzemeltető cégeket arra, hogy ne csak a reggeli buszokra ne engedjék fel a bevándorlókat, de a későbbi járatokra is csak akkor, ha vesznek jegyet.

Sokak szerint viszont ez faji megkülönböztetés, és rossz színben tünteti fel a kisvárost.
A város vezetése elmondta azt, hogy nem faji megkülönböztetésről van szó, egyszerűen csak arról, hogy a menedékkérők egy része nem képes viselkedni, és azzal, hogy zaklatják a lányokat, félelemben tartják a környéket.

Szerintük szükség van erre a döntésre, hiszen nem szeretnék, hogy a helyi lakosok félelemben éljenek a bevándorlók miatt.

Önnek mi a véleménye? Ossza meg velünk kommentben.
[apss_share]

Read previous post:
EGY MEDVE SZALADGÁLT A HÁZTETŐKÖN NAGYSZEBENBEN, KILŐTTÉK - VIDEÓ
EGY MEDVE SZALADGÁLT A HÁZTETŐKÖN NAGYSZEBENBEN, KILŐTTÉK – VIDEÓ

Kilőtték azt a medvét, amelyik Nagyszebenben mászkált a háztetőkön. Videó. A medvét több rendőr is próbálta elfogni, de végül nem...

A MAGYAR TÉNYLEG BIRKA NÉP LENNE?
A MAGYAR TÉNYLEG BIRKA NÉP LENNE?

A MAGYAR TÉNYLEG BIRKA NÉP LENNE? Egy külföldön dolgozó Magyar nő Facebook bejegyzése sokaknál „kiverte a biztosítékot”.   Többen megkérdőjelezték...

Close