A VIII. KERÜLETBEN DROGOSOK TÁMADNAK AZ EMBEREKRE, A LAKÓK RETTEGNEK, A RENDŐRSÉG TEHETETLEN!

A VIII. KERÜLETBEN DROGOSOK TÁMADNAK AZ EMBEREKRE, A LAKÓK RETTEGNEK, A RENDŐRSÉG TEHETETLEN!
loading...

A VIII. kerületben, drogosok lelaktak egy házat. A környéken élők félnek, a rendőrség tehetetlen, már késelés is történt, sőt lövöldözés is volt.

[cn-social-icon]

Az egyik nő a Ténynek stábját is meg akarta támadni miközben ott forgattak.

A Tények stábja, éppen ott forgatott riportot, amikor egy nő, egy deszkával akart rájuk támadni, mert neki nem tetszett, hogy ott kameráznak.

loading...

A környéken lakók hónapok óta panaszkodnak hogy drogosok lelaktak egy bontásra ítélt házat, és folyamatosan zaklatják őket. Megtámadják az embert egy szál cigiért és már késelés is történt.

Azt mondták, rendszeresek voltak a botrányok, volt már lövöldözés és késelés is. Hiába hívták ki naponta többször a rendőrséget, tehetetlenek voltak.

„A ház magántulajdon, és a tulajdonosnak kellett volna lezárnia azt” Ezzel az indokkal nem tesznek semmit az ügy ellen.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A stáb egyébként elképesztő állapotokkal találkozott a falak között, ahová rendszeresen járnak a drogosok lőni magukat a Zene és a Kristály nevű szerekkel.

Az ott élők rettegnek, sokukat többször is megfenyegették. Végül a tévések segítségével sikerült a drogtanya lakóit elvitetni a rendőrökkel. A tulajdonos a riportot követően azt ígérte, hogy megpróbálják lezárni a házat.

[cn-social-icon]

Read previous post:
ÉTELEK, AMIK MEGÖLHETIK A KUTYÁKAT!
ÉTELEK, AMIK MEGÖLHETIK A KUTYÁKAT!

Nagyon vigyáznunk kell arra, hogy mit adunk enni a kutyánknak. Ugyanis a kutyák szervezete bizonyos étalakre különösen allergiás, és ezzel...

CSALTAK A LOTTÓVAL? EZ AZÉRT DURVA!
CSALTAK A LOTTÓVAL? EZ AZÉRT DURVA!

CSALTAK A LOTTÓVAL? EZ AZÉRT DURVA! Zajlik az élet a Szerencsejáték Zrt. körül. [cn-social-icon] Egy rendkívül érdekes cikk jelent meg...

Close