NA, KÉREM! FORDULT A KOCKA! ISZLÁM ÁLLAM ELLENI HARC? ÍGY IS LEHET?

NA, KÉREM! FORDULT A KOCKA! ISZLÁM ÁLLAM ELLENI HARC? ÍGY IS LEHET?

Az Iszlám állam kegyetlen tetteiről számos cikkben számoltunk be.

[cn-social-icon]

Többek között megírtuk, hogy a korábban az Iszlám állam plakátjain szereplő lányt agyonverték a szervezet tagjai. (csak azért, mert a lány úgy döntött, hogy elhagyja őket).

 

Bemutattuk azt a riportot is, melyben egy riporter beépült az európai ISIS sejtekbe, és így lehetősége nyílt arra, hogy rendkívül hitelesen bemutassa a szervezet mindennapi életét és gondolkodásmódját. De beszámoltunk arról is, hogy az Iszlám állam már a gyermekeket is gyilkolásra képzi.

Most a kocka megfordultMost viszont valami olyasmit láthatsz, amely komolyan elgondolkodtatja az embert. (A videóval kapcsolatban érdekes kérdések a cikk alján!)

Mindenki emlékezhet azokra a videókra, melyet az Iszlám állam tett közzé. Ezeken embertelen, kegyetlen kivégzések láthatóak.

Most a kegyetlen ISIS katonák estek fogságba, így őket látjuk most narancssárga rabruhában, mögöttük szír felkelők tartják a fejükhöz a pisztolyt. Mindenki ezt mondaná: jogos a bosszú, de ami ekkor következik, azt nem fogod elhinni!

loading...

A fegyvereket elrakják, és ez a felirat olvasható: "A muszlimok nem bűnözők"

Ezután Sheikh Mohammed Khatib, az al-Shamiyya saría-osztályának vezetője kezd el beszélni. Elmondja, hogy nem akarnak hírnevet és elengedik a rabokat. Ha ezek után visszatérnének Szíriába és újra nekik támadnának, felajánlja a saját kardját, hogy azzal öljék meg őt itt és most. Mert az ő muzulmán hitük alapja a kedvesség, amit csak megerősíthet, ha ezért támadnak rájuk és ölik meg őket.A videó kapcsán többen is feltették a kérdést: lehet, hogy csak egy „propaganda” felvételt láthattunk? Kamu az egész? Ha nem kamu, akkor, vajon, ha elengedik a foglyokat, azok nem fognak ismét ártatlan embereket lemészárolni?

Neked mi a véleményed? Elmondhatod az oldal alján!

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/ [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások