DUBAJI FELHŐKARCOLÓRÓL LÓGATTA KI MAGÁT AZ OROSZ MODELL – VIDEÓ

DUBAJI FELHŐKARCOLÓRÓL LÓGATTA KI MAGÁT AZ OROSZ MODELL - VIDEÓ

Extrém dolgot talált ki az egyik legismertebb Orosz modell.

[good_old_share]

A lány egy Dubaji felhőkarcolóról lógatta ki magát.


Viki Odintcova jelenleg talán az egyik legismertebb modell Oroszországban. A lánynak jelenleg 3,3 millió követője van, és persze egy ilyen táborral rendelkező modell nem engedheti meg magának, hogy ne lepje meg újdonságokkal a követőit.

Éppen ezért kitalált egy olyan dolgot, amit valószínűleg még nem sok modell vállalt be.

loading...

A lány kilógatta magát egy 300 méter magad Dubaji felhőkarcolóról úgy, hogy semmiféle biztonsági felszerelés nem volt rajta.

Természetesen a mutatványról készült képek és a videó is nagyon sikeresek lettek, a videót például már több mint 4 és fél millióan látták.

Persze az embereket megosztotta a dolog, hiszen sokaknak tetszett a dolog, de rengetegen voltak, akik inkább felháborítónak, és meggondolatlannak tartották.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/




Így volt ezzel a Dubaji rendőrség is. A hírek szerint ugyanis vizsgálatot indítottak a modell ellen, hiszen ezzel veszélybe sodorta a saját életét, és elméletileg illegális volt az, amit csináltak.




Persze a dologból valószínűleg nem lesz semmi komoly, de állítólag a Dubaji rendőrség aláíratott a lánnyal egy papírt, amiben vállalja azt, hogy soha többé nem sodorja veszélybe a saját életét az Emirátusban.

A rendőrség azt is elmondta, hogy ha valaki ilyesmire készül, akkor azt jelentenie kell a helyi rendőrségnek.

loading…



Facebook hozzászólások