A BÜKKSZENTKERESZTI FÜVESEMBER PETRÓLEUMMAL KEZELI A RÁKOT

A BÜKKSZENTKERESZTI FÜVESEMBER PETRÓLEUMMAL KEZELI A RÁKOT

Gyuri bácsi régi gyógyító család leszármazottja, huszonegyedik a generációk sorában. Több száz év alatt összegyűjtött tudást, tapasztalatot oszt meg az emberekkel. Nagymamája javasasszony volt, a tőle tanult ismereteket a mai napig eredményesen használja.

[cn-social-icon]

150 féle gyógynövényt ismer és használ bükki környezet által kínált természetes élővilágból. A cukorbetegség elleni tea a leghíresebb felfedezése, emellett sok  komoly betegséget megelőző és gyógyító készítménye van.  Szinte mindent meg lehet gyógyítani : jelentette ki nagy érdeklődéssel mellett megtartott egri előadásán. ,,Gyógyszeripar csak kétszáz éve van, előtte növényeket használtak” – hangoztatta. 

A növények rengeteg mindenre jók, többféle gyógyhatással bírhat hatóanyaguk – mondta.  Az állatvilágból emelt ki követendő példákat. Az elefánt a szülés megkönnyítéséhez gyógyító leveleket fogyaszt, a csimpánz pedig  negyven  féle gyógynövényt ismer a gyomorpanaszokra.

Minden bajra létezik megfelelő gyógynövény

loading...

Gyuri bácsi repertoárjában minden betegségre akad megoldás, szinte beleszédül az ember a kínálatba és beleborzong a rengeteg nyavalyába, amikor rájön, hogy ez is, az is gyötri. Az orvostudománynak, nem ellensége a népi gyógyászat, sokszor hivatalos nemzetközi klinikai statisztikákra hivatkozik, amelyek alátámasztják a hagyományos megfigyeléseket.

Az Erdélyi  magyar nők szilvalekvárral gyógyítják a mellrákot – hozta fel példaként. A rengeteg szilvában lévő antioxidáns képes erre is.

A korát meghazudtoló Gyuri bácsi  makk  egészséges,  bevallása szerint sokat  tesz is érte. Tudatosan működteti szervezetét a gyógynövények használatával. Volt egy rákja, meggyógyította saját magát.  Elmondása szerint sok komoly betegség oka lehet a magas vérnyomás, megelőzésére a galagonya tea, míg idegrendszeri problémákra a pásztortáska alkalmazható. A fiatalos szervezethez nélkülözhetetlen  a méregtelenítés, a máj és vese tudatos működtetése.

Sok folyadékot, diólevél-, bodza-, nyírfalevél, csalán-, mezei zsurló és galaj teákat javasol Gyuri bácsi. Van megoldás hepatitis ellen is, 6-8 hétig diólevél teával érdemes kezelni. Az elektroszmogtól szenvedő emberiséget kínozzák a szervezet belső rezgései is, amelyeket a természetben, akár egy fa érintésével érdemes levezetni. Ödéma ellen a tejoltó galaj tea valamint a fehérkáposzta ráhelyezése ajánlott. A citromfű teája idegnyugtató hatású, egy ötven éves kora óta ezt fogyasztó illető száznégy évig élt.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A rák is gyógyítható szerencsés esetben

A bükki  füvesember  szerint a  gyógyszerek ötven százaléka kifejezetten káros, negyven százaléka pedig nem ér semmit. Az élelmiszer- és a vegyipar még veszélyesebb számunkra. A rák gyógyítható, de jobb, ha megelőzzük, vallja Gyuri bácsi. Sok szemetet eszünk, ennek köszönhető a rengeteg emésztési zavar.

A rák nem tudja megtámadni csak az elsavasodott szervezetet. A savak ellen kitűnő például a szódabikarbóna.  A  közönséges galaj  jó gyógyszer a szervezet lúgosan tartásához, gyomorrákra, agydaganatra pedig a petróleum fogyasztása lehet a megoldás, ahogyan ezt gyógyulások igazolják.

A rossz étkezés az egyik oka a betegségeknek Gyuri bácsi szerint. Nem rágjuk meg rendesen az ételt, ami emésztési problémákhoz vezethet, az ember szájában több baktérium található, mint a végbelében. Ha az ember rendesen rág, nem tudja túlenni magát, nem hízik el.

A cukorbetegség is elkerülhető?

A cukorbetegséget nagy problémának tartja, amit meg lehet előzni. Elmondta, hogy az emberek évente 35 kiló cukrot esznek, nem csoda, hogy a szervezet nem tudja termelni az inzulint. Cukorral táplálkoznak a rákos sejtek, a gyógynövények viszont segítenek a cukorháztartás egyensúlyának biztosításában. Bélproblémákra, krómbetegségre a diólevél tea lehet megoldás, aranyérre az öngyógyító képességgel rendelkező friss útifű levelét ajánlja. Gyomorideg ellen az orbáncfű a legjobb.  [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások