BEISMERTE P. LÁSZLÓ, HOGY Ő ROBBANTOTT A TERÉZ KÖRÚTON

loading...

Beismerte P. László, hogy ő robbantott a Teréz körúton.


Hosszú idő után megtört a robbantó.
A hírek szerint elismerte a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi, hogy valóban ő robbantott.

loading...

A Teréz körúton még szeptember 24-én 22 óra 36 perckor robbantott a gyanúsított, egy házi készítésű bomba segítségével. A robbantásban megsérült két járőr is, így arra tippelt mindenki, hogy a robbantás célpontjai az éppen arra járőröző rendőrök lehettek.

A férfit nagyon sokáig nem találták, és kezdetben még abban sem voltak biztosak, hogy férfit, vagy nőt keresnek, hiszen a felvételeken nem volt pontosan megállapítható.

Arról is nagyon sok vita volt, hogy vajon egy hétköznapi emberről van-e szó, vagy egy olyan emberről, aki valamelyik hivatalos szervnek dolgozott-e, hiszen a bombát úgy rakta össze, ahogyan a szakértők szokták.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Később aztán sikerült a férfi nyomára bukkanni, és el is fogták őt, azonban nem mondott a rendőrségnek semmit, és nem tett beismerő vallomást.

Az is kiderült, hogy nem dolgozott ilyen helyen, és egyáltalán nem bomba szakértő.

A férfi négy hónapon keresztül nem mondott a rendőrségnek semmit, csak annyit, hogy nem ő követte el a merényletet. Azonban a hírek szerint a múlt héten kétszer is kihallgatták, és négy hónap után beismerő vallomást tett.
A hírek szerint a férfi beismerte, hogy valóban ő robbantott, és hogy a bombát is ő maga készítette, valamint hogy a robbantás helyszínét is ő maga választotta ki, azonban azt mondta, hogy nem a rendőrök voltak a célpontjai.

Állítása szerint egyáltalán nem akart ölni, és nem a rendőrség ellen szólt a robbantás, és a járőröket sem ismerte. Az nem derült ki, hogy pontosan mi volt az indítéka.

Bűntársa nem volt.

A férfit előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével, valamint robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség.
loading…


Szólj hozzá

Hozzászólás