ÜZENT A KAMIONOS!

ÜZENT A KAMIONOS!

A „migránsok közé hajtó” kamionos már szinte mindenki ismeri. Azért írtuk idézőjelben, mert mások szokták így emlegetni.

[cn-social-icon]

Nos, Levente most üzent, amit közzé is teszünk.

De előtte még néhány dolgot leírnánk, hogy aki esetleg lemaradt a történtekről, az be tudja pótolni.

Szóval Levente ráhúzta a migránsokra a kormányt, ami sokakban hatalmas felháborodást keltett, és rengetegen védték is, teljes mértékben megosztotta az internetet. Mi már korábban leírtuk a véleményünket arról, hogy bizony ez egy nehéz munka, és ha a migránsok az autópálya közepén sétálgatnak, és rongálják a kamionokat közben akkor nem csoda, ha az embernek "elszáll az agya".

loading...

Szerencsére a cégtől nem rúgták ki, csak annyit mondtak neki, hogy ne tegyen közzé videókat, és ne hangoztasson politikai nézeteket. Később azonban tudomásunk szerint feljelentették, hiszen életveszélyt is okozhatott volna vele. Egyenlőre annyit tudunk hogy azt mondta, hogy nem húzta a migránsokra a kormányt hanem „kikerülési manővert hajtott végre.”

Később pedig azt nyilatkozta, hogy „szerette volna megmutatni, milyen állapotok uralkodnak a francia kikötőváros, Calais környékén a migránsok miatt, illetve azért is rögzítette tapasztatait, hogy később bizonyítéka legyen arra, hogy a kamionon okozott károk mögött a migránsok állnak.”

Megírt egy levelet is, amit mi is közzéteszünk.

Kedves bizonyos Újságírók!
(Neveteken nem kívánlak benneteket nevezni mert szerintem az is hazugság és ármány)

Szeretnétek, hogy reagáljak? Mivel megválogatom a barátaimat és azt, hogy kikkel állok szóba, ezért inkább beszéljenek most helyettem a commentek. Jelenleg nekem az alvás többet ér, mert holnap megint melózok és 40 tonnás szerelvénnyel kipihenten, stresszmentesen, harmonikus, -légkondícionált munkakörnyezezben az anyagi létbiztonság teljes tudatában kell munkákát végeznem és minden kamionsofőrnek az europai unio területén egy Bruxellesi rendelet értelmében.
Apártfogoltaknak ezt majd magyarázzátok el legyetek szívesek, ha nem olyan nagy kérés ne stresszeljenek már bennünket, mert nem szeretnénk még véletlenül sem bárkinek anyagi kárt okozni, vagy a testi éppségét veszélyeztetni.

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

Barátaim, Kollégák és Szimpatizánsok!

Köszönöm támogatásotokat és féltve óvó, pártfogó, támogató szavaitokat. Közlekedésszakértői véleménnyel fogom bebizonyítani, ha kell, hogy veszélyeztetés ott nem volt, maximum minket veszélyeztet ott az a csőcselék.
Valamint tudatom mindenkivel, hogy rendszeresen ajándékozok az igazi menekülteknek cigarettát, üdítőt, élelmiszert. Akik az autópályán randalírozva fosztogatnak és garázdálkodnak, azok maximum a törvény elől menekülnek valahonnan. Vannak igazi és sajnálatra méltó szerencsétlenek is ez tagadhatatlan. Ők a bozótos sűrűjéből ki -kitekintgetnek, karonülő gyerekeiket rongyos ruhákban húzzák, vonják és a nagyobbacskákkal veszekednek, hogy tegyék le ami a kezükbe van és NE DOBÁLJÁK a kamiont. Akikkel a bajok vannak azok mind új ruhában és cipőben mindennel fel vannak szerelve. Szerintem a tábor területén ezek a szarháziak kifosztják a szerencsétlenebbeket akik csak keserű képpel sóvárogva szégyenlik magukat valamiért… ott a bozótban.

Közel 10 éve élnek ezek ott Calais és a kikötő szomszédságában. Az egész europai közösség szégyenének tartom a jelenleg kialakult helyzetet. Ennyi idő alatt már régen intregnálni kellett volna őket. Hogyan? Úgy, ahogyan azt Nagy- Britannia megteszi. Védi a citizenjeit, azok érdekeit és nem enged be senkit. Nem gondolkodik abban, hogy majd milyen jók lesznek ezek olcsó munkaerőnek itt. Minket europai embereket, őseink vívmányait és kulturális, gazdasági, exisztenciális érdekeinket, örökségünket tiporja sárba morálisan aki olcsó munkaerőről hadobál.. Igen az angol menekült politika az szimpatikus, mert Zárt! De, ha valamilyen módon valamelyik bevándorló mégis bejut a szigetországba, itt azzal fogadják, hogy nem táborokba zárják öket, hanem lakást kapnak, orvosi ellátást, 2 évig élelmezést, nyelvtanfolyamot, képzést és 2000£. szabadfelhasználású vissza nem térítendő anyagi támogatást készpénzben. Quazi megkapja az esélyt a normális emberi élet elkezdéséhez, de mindehhez be kell jutnia amit a Brittek minden módon megakadályoznak a már ott élő emberek jogainak védelme érdekében.
A videó felvételeken megejtett hangnem a tehetetlenségünk keserű hangja és nem büszkeség. A barátaimnak szóló sajátságos üzenet. Még az idegenek is felfogják és megértik az árnyalt beszéd élceléseinek minden motívumát sajnos vannak látom elvileg tanult emberek, akik meg valakinek a hátán felkapaszkodva azt tiporva akarnak előrébb kerülni valami ranglétrán vagy kimászni az ismeretlenség mocsarából egy aljas húzással szerintem egész életükben egy ilyen lehetőségre várva. Valaki mondja már el legyenszíves nekik, hogy az egész világ kíváncsi további hasonló videókra. Maradjanak a tanult szakmájuknál és én is maradok csak egy sofőr…
Csak azért kérem mindezt közölje valaki az (urakkal, hölgyekkel) mert én nem szeretnék szóba állni olyan emberekkel akik nincsenek az értelmi felfogásnak azon a szintjén, hogy legalább önmagukat ne járatnák le egy rendkívül átlátszó sok ezeréves aljassággal… Nem vitapartnerek mert szakmai hozzáértésük valószínűleg a saját területeiken is maximum valaki seggének a jól kinyalásából áll. Az meg, hogy én kit veszélyeztetek a közúti forgalomban az nem kérdés. Senkit. Az ott sajnos inkább háborús övezet…

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások