ENNÉL MEGHATÓBB KARÁCSONYI REKLÁM MÁR NEM LESZ!

ENNÉL MEGHATÓBB KARÁCSONYI REKLÁM MÁR NEM LESZ!

Közeleg a karácsony, és ilyenkor általában a reklámcégek le is csapnak, és próbálnak minél jobb karácsonyi reklámokat készíteni.

[cn-social-icon]

Egy Német cégnek sikerült elkészítenie, az idei talán legszomorúbb karácsonyi reklámot. Sokak szerint kissé morbid, de azért abban mindenki egyetért, hogy a reklám megható lett, így elérte a célját.

Általában a karácsony a családról szól és a szeretetről (legtöbb helyen pedig az ajándékról). Általában ilyenkor az emberek fejében is a család van, és mindenki egy családi ünnepet szeretne, hiszen a karácsony a szeretteinkkel teljes.

Viszont sajnos sokan vannak, akiknek a karácsonyt egyedül kell tölteniük a családjuk nélkül, ami azért elég unalmas és nyomasztó lehet. A német cég pedig ezen az alapon indult el a reklám készítésénél.

loading...

Kedves olvasó! Ha szeretnél tőlünk értesítést kapni a friss hírekről, akkor kattints ide, és iratkozz fel az ingyenes értesítésünkre: http://www.netextra.hu/newsletter/

A reklámban, egy idős bácsit láthatunk, akinek egyedül kell töltenie minden karácsonyt, mert a gyerekei minden évben lerázzák azzal, hogy nem érnek rá, mert dolgozniuk kell és hasonlók.

Azonban következő karácsonykor mind kapnak egy üzenetet arról, hogy az édesapjuk meghalt. Nos, nem is írmánk tovább, a reklámból úgyis minden kiderül.

Tisztelt Olvasónk!
A Facebook egy ideje korlátozza a nem fizetős postok láthatóságát, ez azt jelenti, hogy a Facebookon közzétett cikkek negyed annyi embert érnek el, mint korábban.
Ha értesülni szeretnél az oldalunk új híreiről, akkor húzd az egeret a Facebook oldalon a "Tetszik/Liked" gombra és pipáld ki az értesítéseket hogy megjelenjünk a hírfolyamban. KATTINTS IDE: https://www.facebook.com/Erdekes
 [cn-social-icon]

Facebook hozzászólások